Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Suarez i Forlan odveli Urugvaj do rekordnog 15. naslova prvaka!

'Uruguay\'s striker Luis Suarez (L) celebrates with striker Diego Forlan after scoring against Mexico during the Group A first round 2010 World Cup football match on June 22, 2010 at Royal Bafokeng st
'GABRIEL BOUYS'
24.07.2011.
u 23:01

Nogometaši Urugvaja osvojili su ovogodišnju Copa Americu, koja se igrala u Argentini

Urugvajci su u finalu u argentinskog metropoli Buenos Airesu pobijedili Paragvaj 3:0 pogocima Luisa Suareza u 12. te Diega Forlana u 42. i 90. minuti.

Suarezu je to bio četvrti pogodak turnira, samo jedan manje od Peruanca Paola Guerrera, dok su zvijezdi madridskog Atletica golovi u finalu bili prvi na turniru.

Ovim naslovom, prvim nakon 1995. godine, Urugvajci su postali najbolja momčad u povijesti Copa Americe sa 15 naslova prvaka. Dosad su tu titulu dijelili s Argentinom.

Paragvajci će, pak, pričekati neku novu priliku, koju čekaju još od 1979. Tada su naime osvojili posljednji naslov.

Luis Suarez izabran je i za igrača turnira.

Komentara 6

MA
Mamlaz
00:23 25.07.2011.

Ima pravde, Paragvaj nije zaslužio ni doći u finale... A opet, tako sam se veselio Larisi :P Koja dilema.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:09 25.07.2011.

Zasluzena pobjeda, Urugvaj je kvalitetniji tim. Puno borbenosti s obje strane i mozda dva nedosudjena jedanaesterca prvi na pocetku za Urugvaj (igranje rukom) i jedan koji se mogao suditi za Paragvaj.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:46 24.07.2011.

A ja čekao Larisu...kao i većina >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije