Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆ GA NIJE IZABRAO

Stvara se velika priča: Hrvat kojeg su mnogi htjeli vidjeti na Euru radi transfer života?

Hrvatska reprezentacija stigla u Kairo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
11.06.2024.
u 09:20

Cijena transfera mogla bi iznositi i deset milijuna eura, dvostruko više nego što Kotarskog sada procjenjuju na Transfermartku. U PAOK-u je igrao dvije sezone, a za Hrvatsku je debitirao u ožujku, kada smo osvojili ACUD kup u Kairu

Nije se na popisu Zlatka Dalića za Euro, onom konačnom, našao Dominik Kotarski. Vratar grčkog PAOK-a, kluba koji je prošle sezone iz Europe izbacio i Dinamo i Hajduk nije dospio u Njemačku. Livaković, Ivušić i Labrović Dalićev su odabir, a nekadašnji vratar Gorice morao se zadovoljiti tek pretpozivom. Mnogi su ga navijači i kritičari željeli vidjeti među tri vratara na kontinentalnoj smotri.

Svakako, Kotarski (24) je uzdanica Hrvatske za budućnost, što je rekao i sam Zlatko Dalić na uvodnoj press-konferenciji prilikom objave šireg popisa. Vratar rodom iz Zaboka na meti je jakih europskih klubova, ne bi nas trebalo začuditi ako ovoga ljeta odluči promijeniti sredinu. Javlja tako Gianluca Di Marzio, relevantan izvor informacija kada su transferi u pitanju.

Di Marzio piše da je za Kotarskog, među ostalima, zainteresiran i milanski Inter. No, u prvom redu se za njegovo dovođenje spominje Parma, klub koji je ovog proljeća izborio povratak u Serie A. Di Marzio piše i o interesu engleskog Southamptona koji se također vratio u Premier Ligu, a spominje se i Augsburg, koji prije svega hvata Nediljka Labrovića iz Rijeke.

Cijena transfera mogla bi iznositi i deset milijuna eura, dvostruko više nego što Kotarskog sada procjenjuju na Transfermartku. U PAOK-u je igrao dvije sezone, a za Hrvatsku je debitirao u ožujku, kada smo osvojili ACUD kup u Kairu.

Ključne riječi

Komentara 2

JM
JMN
10:31 11.06.2024.

Iz aviona je vidljivo da je Kotarski već danas na istoj top razini kao i Livaković s time da je kompletniji golman jer ima bolju igru nogom i izlaske na centaršut. Ima već 24 g., brani u prvaku Grčke koji igra i europska natjecanja, a izbornik mu poručuje da je budućnost iako Labrović ima isto 24 g., a Ivušić s 29 g. brani na Cipru. To je baš u našem stilu da onaj tko se prije uhljebio ima prednost pred kvalitetom. U Španjolskoj Yamal igra u prvih 11 iako ima 16 g. (!?). Kod nas bi mu sigurno još barem 5 godina govorili da je budućnost.

KO
Kotlovina
19:06 11.06.2024.

Cijenim Dalica, ali ovo je greska i nepravda da nije uvrstio Kotarskog, i to kao prvu pricuvu Livakovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije