Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Stuttgart poveo pa mu Borussia zabila šest komada, pobjeda Barcelone

'Dortmund\'s Robert Lewandowski celebrates after scoring 2-1 during the UEFA Champions League semi final first leg soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at BVB stadium Dortmund in Dor
Foto: 'Federico Gambarini/DPA/PIXSELL'
01.11.2013.
u 23:02

Barcelona je učvrstila prvo mjesto na ljestvici, s utakmicom više ima četiri boda prednosti u odnosu na Atletico

Borussia Dortmund u 11. kolu Bundeslige uvjerljivo je na svom terenu pobijedila Stuttgart, bilo je 6:1.

Doduše, gosti su poveli. U  13. minuti Haggui je zabio za vodstvo gostiju, ali Borussia je do kraja prvog dijela preokrenula rezultat. Strijelci su bili Papastathopoulos i Reus.

U nastavku se probudio i Robert Lewandowski koji je od 55. do 72. minute postigao hat-trick. Točku na i u 81. minuti stavio je Aubameyang.

Dortmunski klub preuzeo je vodstvo u Bundesligi, ima dva boda više od Bayerna, ali i utakmicu više.

U gradskom derbiju u 12. kolu španjolske lige, Barcelona je ostvarila 11. pobjedu. Na Nou Campu je pobijedila Espanyol 1:0, a jedini pogodak zabio je Alexis Sanchez u 68. minuti nakon asistencije Neymara. Čileanac je ušao u odličnu formu, u posljednje četiri prvenstvene utakmice postigao je pet pogodaka, uključujući i prekrasan gol u El Clasicu.

Barcelona je učvrstila prvo mjesto na ljestvici, s utakmicom više ima četiri boda prednosti u odnosu na Atletico te čak devet više od Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije