Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamova pojačanja

Stuttgart kroji plave, Salata: Dolazimo ako ispadnemo!

Kornel Salata
Pixsell
24.08.2010.
u 21:55

Vrati li se Kelava iz Lokomotive, plavi će imati dva mlada, neiskusna vratara koji su potpuno različiti.

Nakon što je sa 2:0 apsolvirao gostovanje u Koprivnici, Vahid Halilhodžić pojurio je na sastanak s gazdama kluba. Tema je bila – pojačanja. I jučer je trener bio u gornjem domu kluba, crtala se igračka križaljka. Za ozbiljnu realizaciju čeka se prolazak Györa.

U Bratislavi je bilo 0:1

U bilježnicama vodstva kluba bili su Senegalac Fall te Slovaci Salata i Sylvestr. Slovački dvojac čeka kako će plavi proći s Györom, ali i kako će Slovan proći u doigravanju. Ispada da Stuttgart slaže svlačionicu Dinama! Naime, Nijemci su izbacili Molde, u kojem igra Fall, pa sad Senegalac, dođe li u Dinamo, može za plave igrati u Europskoj ligi. No, Stuttgart treba obaviti i drugi dio posla, treba izbaciti Slovan iz Bratislave.

- Ako je igrač igrao u pretkolima za jedan klub, može u skupini istog natjecanja igrati za drugi. No, ako je igrao u ovom posljednjem pretkolu, koje se zove doigravanje za Europsku ligu, onda može igrati za novi klub samo ako njegov dosadašnji klub ne uđe u skupinu - pojasnio je direktor Dinama Damir Vrbanović.

Dakle, kad bi Slovan izbacio Stuttgart, Salata i Sylvestr ne bi imali pravo nastupa za Dinamo do proljeća. Srećom, u prvoj utakmici u Bratislavi bilo je 1:0 za Nijemce...

- Dinamovi čelnici bili su u Bratislavi, sve smo dogovorili i transfer se može stopirati samo ako pobijedimo Stuttgart i uđemo u Europsku ligu - izjavio je Salata za slovačke medije i potvrdio što je jedini kamen spoticanja.

I dalje je aktualan igrač Crne Gore Fatos Bećiraj.

– Moderan je, snažan i brz – procijenio je Zlatko Kranjčar.

Nisu samo to moguća pojačanja, i Vaha je nešto vidio na snimkama.

Prvi vratar Nantesa

I dalje se razmišlja o vrataru, odlaskom Tomislava Butine ostalo je prazno mjesto. Vraća se Ivan Kelava iz Lokomotive, gdje je sjajno branio. No, plavi traže vratara i u inozemstvu. Slovački mediji pišu da je 90 posto dogovora okončano oko dolaska Luboša Kamenara, 23-godišnjeg vratara Nantesa za koji je prošle sezone branio u 36 utakmica. Cijena mu je oko milijun eura, a dosad je branio za Spartak Trnavu i Petržalku. Dođe li, upitno je hoće li se vraćati Kelava, ili će možda Lončarić u Lokomotivu.

Komentara 13

TR
treiler
23:44 24.08.2010.

mislim da nam je stoper potreban,ali cemu dva napadaca?treba sterat dodu,sivonjica i slepicku a dofurat beciraja i salatu

ZG
-z-g-u-srcu-
16:00 25.08.2010.

koji su bolji od njega

DH
dalibor.hren
15:11 25.08.2010.

Čuvajte se salate. Jednu (krumpirovu) je pripremila Kosorica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije