Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odavao informacije

Sturridge kažnjen zbog kršenja pravila o zabrani klađenja

Daniel Sturridge
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.07.2019.
u 14:32

Kažnjen je sa šest tjedana zabrane igranja

Donedavni napadač engleskog nogometnog doprvaka Liverpoola Daniel Sturridge (29) kažnjen je sa šest tjedana zabrane igranja, od kojih četiri uvjetno, te 75,000 funti zbog kršenja pravila o zabrani klađenja, objavio je Engleski nogometni savez (FA).

Neovisna regulatorna komisija utvrdila je kako je Sturridge u siječnju 2018. godine svom bratu Leonu davao "insajderske informacije" savjetujući ga da se kladi na njegov prelazak iz Liverpoola u Sevillu.

No, do tog transfera nije došlo, Sturridge je tog siječnja završio na posudbi u West Bromwich Albionu.

Sturridge, kojemu je u lipnju istekao ugovor s Liverpoolom te je trenutačno slobodan igrač, pravo igranja steći će opet već 31. srpnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije