Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Austrija

Sturm pod istragom, Dinamov status nositelja u opasnosti!

sturm graz
NPH/Pixsell
28.05.2011.
u 14:53

Možda su se Gordon Schildenfeld i njegov Sturm prerano veselili osvajanju austrijskog naslova prvaka

Kriminalna je policija, naime, pokrenula istragu zbog sumnji u namještanje utakmice odigranje 22. svibnja, između Sturma i Wiener Neustadta (2:1). Na toj je utakmici Sturm došao do pobjede u 87. minuti pogotkom s bijele točke.

No, krajnje je neobičan način do kojeg je došlo do kaznenog udarca. Nakon udarca iz kuta igrač Wienera Edin Salkić udario je rukom loptu koja mu je išla iznad glave (!).

Upravo je taj neobično skrivljeni kazneni udarac te sumnjive uplate na tu utakmicu u azijskim kladionicama izazvale pozornost policije.

Ipak, Sturm vjerojatno neće biti optužen za namještanje. Austrijski nogometni savez u službenom je priopćenju istaknuo da utakmica nije namještena, a prenijeli su i izjavu stručnjaka za takve pojave, Švicarca Andreasa Krannicha koji je istaknuo kako ničega sumnjivoga u klađenju na tu utakmicu nije bilo.

Otkrije li istraga ipak da je Sturm namještao, naslov će mu navjerojatnije biti oduzet, pa će novi prvak biti Red Bull Salzburg. To, pak, ne bi bilo dobro za Dinamo, jer bi izgubili status nositelja u četvrtom pretkolu Lige prvaka.

Komentara 7

Avatar joe1
joe1
15:33 28.05.2011.

ma po kojim rezultatima si je dinamo zaslužio bit nekakav nositelj? njemu bi trebalo uopće zbraniti nastupat i u kvalifikacijama za ligu prvaka zbog stadiona koji je apsolutno ruglo ,a i zbog mamića kriminalca i narkomana

NI
nindža
16:00 28.05.2011.

je li pod istragom i penal dosuđen salzburgu protiv mattersburga u 95. minuti, iako je sudac pokažao 4 minute nadoknade?

Avatar cluesblues
cluesblues
15:19 28.05.2011.

koji je ovo clanak....prvo naslov: ...\"Dinamov status nositelja ugrozen\"...onda nastavak: \"...ipak sturm vjerovatno nece biti optuzen...\"...\"Austrijski nogometni savez u sluzbenom priopcenju istaknuo da utakmica nije namjestena\"....\"...niceg sumljivog u kladjenju na tu utakmicu nije bilo\"....\"...otkrije li istraga da je sturm namjestao, naslov ce mu vjerovatno biti oduzet\"......i sve to u samo par kratkih odlomaka .....koje trosenje medijskog prostora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije