Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se branič

Strinić: Treniram i kašljem, no igrat ću protiv Slavena

Ivan Strinić
Vanja Zubčić | Pixsell
26.02.2010.
u 12:15

- Stvarno mi je sada teško reći hoću li moći izdržati cijeli susret - kazao je Strinić koji Slaven Belupo doživljava kao iznimno teškog protivnika.

Uoči prvenstvenog debija na klupi Hajduka u svom novom mandatu, a bijeli dočekuju Slaven Belupo, Stanka Poklepovića mučilo je hoće li za taj susret biti spreman mladi lijevi bočni Ivan Strinić. Čak ga je desetak dana mučila viroza i povišena temperatura, no ipak bi trebao zaigrati.

– Priključio sam se treninzima, doslovno treniram i kašljem, nisam još sasvim dobro, no mislim da ću igrati – kaže Strinić.

Ni sam još, kaže, ne zna koliko će moći igrati.

– Temperatura viša od 39 stupnjeva i desetak dana bez treninga sigurno su ostavili traga na meni i mojoj spremi. Stvarno mi je sada teško reći hoću li moći izdržati cijeli susret – kaže Strinić, čija je alternacija, nakon što je Šerić udaljen u drugu momčad, postao Jozinović, povratnik s posudbe u Zadru.

Svjestan je Strinić da je Belupo jaka ekipa.

– Odlični su, znamo to jako dobro, sada im je stigao i Mujanović. Bit će to teška utakmica, no nadam se pozitivnom ishodu – najavljuje Strinić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije