Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEK NAPOLIJA

Strinić: Svaka čast San Paolu, ali Poljud je nešto posebno

Ivan Strinić
Foto: SSCNapoli.it
13.02.2015.
u 12:47

– Protiv Intera sam igrao protiv suigrača iz reprezentacije, Brozovića i Kovačića. Čudno je kad ih vidiš na suprotnoj strani u različitim dresovima i to još u Serie A. No kad utakmica počne, ne razmišljaš o njima kao o kolegama iz reprezentacije

Ivan Strinić već je mjesec i pol u Napoliju. Na prvi trening došlo mu je 30 tisuća ljudi, a na utakmici protiv Juventusa stresao se kad su navijači proključali...

– Nisam igrao tu utakmicu, ali kad smo zabili, stadion se zatresao od buke, stvarno je posebno kad 70.000 fanatika navija za tebe. San Paolo je nevjerojatan, ali ne mogu to usporediti s bukom na Poljudu, Hajduk je posebna priča, emotivno mi mnogo više znači – rekao je Strinić za Goal.com.

Do sada je odigrao tri utakmice, među kojima je i ona s Interom.

– Protiv Intera sam igrao protiv suigrača iz reprezentacije, Brozovića i Kovačića. Čudno je kad ih vidiš na suprotnoj strani u različitim dresovima i to još u Serie A. No kad utakmica počne, ne razmišljaš o njima kao o kolegama iz reprezentacije. Važno mi je bilo samo pobijediti, drago mi je što jesam. Susreo sam se s njima dvojicom nakon utakmice, pozdravili se i malo popričali.

Strinić prati što se događa u njegovom bivšem klubu Hajduku.

– Vidim da je Edoardo Reja u kombinacijama s Hajdukom. Bilo bi mi drago da dođe jer mislim da je on pravi čovjek za Hajduk i može mu najviše pomoći. Bio mi je trener i na mene je ostavio sjajan dojam, bio sam prezadovoljan što je došao jer sam mnogo naučio. Uostalom, pokazuje se da me pripremio za Italiju.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Čop promašivao, Vrsaljko asistirao pa se ozlijedio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije