Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

Strinić: Savjetovali su nam da 
ne idemo u strogi centar grada!

\'22.05.2010., stadio Gradski vrt, Osijek -  Trening nogometne reprezentacije Hrvatske pred sutrasnju utakmicu sa reprezentacijom Wales-a. Izbornik Slaven Bilic i Ivan Strinic Photo: Davor Javorovic/P
Davor Javorovic/PIXSELL
28.04.2012.
u 09:31

- Ne živim blizu centra i sve što znam saznao sam iz medija. Kod kuće smo i pratimo stanje iz minute u minutu. Naravno, nećemo izlaziti - kaže naš igrač Dnipra

Mjesec i pol dana prije početka smotre najboljih europskih reprezentacija u Ukrajini i Poljskoj, jedno od najvažnijih pitanja je ono sigurnosno. Naime, jučer su Dnipropetrovsk potresle četiri snažne eksplozije u kojima je ozlijeđeno najmanje 27 osoba među kojima i devetero školske djece.

U vrijeme terorističkih napada nogometaši Dnipra Nikola Kalinić i Ivan Strinić bili su na treningu tako da nisu znali što se događa sve dok im trening nije završen.

- S nama je sve u redu, no situacija nije baš ugodna. Nisam čuo eksplozije, kažu da ih je bilo pet-šest. Baš smo završavali trening u kampu izvan grada kad se sve to događalo. Odmah su mi se javili prijatelji i kazali mi da ne idem u centar jer je sve blokirano i cijela je situacija vrlo neugodna. A baš su mi u posjet došli roditelji, no, srećom, bili su kod kuće kad se sve to događalo i nisu ništa čuli. Ne živim blizu centra i sve što znam saznao sam iz medija. Kod kuće smo i pratimo stanje iz minute u minutu. Naravno, nećemo izlaziti. A klub nam nije ništa preporučio. Iduću utakmicu igramo tek 2. svibnja. Znači, trening i kuća, ništa drugo – kazao je Strinić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar karlo5
karlo5
10:54 28.04.2012.

Teroristički napadi u Ukrajini mjesec i pol dana EP-a ??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije