Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Strinić: Ovo mi je bila najbolja utakmica za Hrvatsku

Ivan Strinić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
15.06.2012.
u 15:38

- Drugo poluvrijeme cijela momčad dobro je reagirala, nismo dozvolili Italiji da dolazi pred našu zadnju liniju kao u prvom dijelu

Ivan Strinić prisjetio se utakmice s Italijom.

– Igrali smo dva različita poluvremena, prvi dio nismo bili kao protiv Irske, ni trkom ni zalaganjem, a drugo poluvrijeme dobro smo izgledali. Talijani su stvarno bili dobri, dolazili su lako pred naša vrata – kazao je Strinić.

Opća je ocjena da je odigrao svoju najbolju utakmicu u reprezentaciji.

– Zadovoljan sam, ovo mi je najbolja utakmica u reprezentaciji – kratko će Strinić, koji nakon dobrog drugog dijela žali za pobjedom.

A Španjolska?.

– Trebamo se odmoriti, imamo tri dana,spremiti, se izvući povoljan rezultat za nas – kazao je Strinić.

Danijel Pranjić unio je živost kad je zamijenio Perišića.

– Drugo poluvrijeme cijela momčad dobro je reagirala, nismo dozvolili Italiji da dolazi pred našu zadnju liniju kao u prvom dijelu. Zatvorili smo bolje sredinu, bili organiziraniji, imali polukontri u kojima smo mogli bolje odigrati. Krajnjih 1:1 ipak je realan rezultat, šteta što nismo pobijedili – rekao je Pranjić.

Vjeruje da možemo iznenaditi svjetske i europske prvake.

– Protiv Španjolaca neće biti lako, dat ćemo sve od sebe, vjerujemo u sebe, ova generacija je zaslužila ući u četvrtfinale – kaže Pranjić.

Hrvatska izgleda impresivno što se tiče fizičke spreme. Talijani su se žalili da su u drugom poluvremenu pali.

– Nisam osjetio na terenu da su oni pali, mi smo stali dobro na terenu. Ja osobno se osjećam spreman, mogao bih igrati dvije utakmice – rekao je Pranjić.

Talijani se plaše da ćemo odigrati 2:2 sa Španjolskom, smatraju da bi to mogla biti "igrica", koja će njih poslati kući.

– To je glupo komentirati, i mi i Španjolska ići ćemo na pobjedu. Normalno je da se taj rezultat može dogoditi, a njihove najave doživljavam kao poznate talijanske igrice – zaključio je Pranjić.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AR
arjavas
16:09 15.06.2012.

Strinić je najveća rupa u obrani , i njega je trebalo odmah zamjeniti Pranjićem , odnosno Pranjić je trebao igrati od prve minute .Očito netko od menanđera želi još bolje prodati Strinića , pa sad mora igrati

ĆA
ćaćaća
16:16 15.06.2012.

e moj striniću..ako ti je ova najbolja kakve li su onda one najlošije..kad lopta ide prema njemu splaši se kao konj...kao da se do jučer bavio nekim drugim sportom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije