Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Slovačke
Povratak na članak

Strinić otpao, Ćorluka se seli na lijevi bok

Bilić je ostao bez lijevih bočnih igrača, a osjeti li Pranjić da ne mora ostati uza suprugu, dobrodošao je u Bratislavu. No, Bilić ga neće ponovno zvati.

Komentari 8

CJ
can@jisraM
04:14 10.08.2010.

Problem LIJEVOG beka ce izgleda Bilica pokopati

VL
OB
-obrisani-
21:03 09.08.2010.

Opet Bilićevi eksperimenti sa lijevim bekom! Taj nikako ništa da nauči. Manuel Pamić igra u životnoj formi ,standardan je u Sparti,gledati ćemo ga u Ligi prvaka,ali on nije dovoljno dobar za Bilića. Biliću su bolji lijevi bekovi Čale,Pokrivač,Pranjić,Strinić,pa i Ćorluka!

VL
LA
Lass
20:30 09.08.2010.

Možda se varam, ali imam neki jaako dobar osjećaj vezan uz repku. Ne zato jer svi pričaju da Bilić ima slatke muke već zato jer znam da rasturaju po Europi i da si ne žele više rušiti ugled. Biliću samo naprijed!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:22 10.08.2010.

Najbolje da igramo bez lijevog beka, kad je toliko problematican.

VL
DI
dinamovac
05:23 10.08.2010.

rasturaju i englezi po europi pa igraju za k... bilić je imao tanku klupu jer je prodavao igrače preko repke,a koji nisu za repku. dokaza je bezbroj, svatko pametan to vidi. onaj tko nije razumio je ovca i neće skužitt ako mu se i nacrta. ta tanka klupa ga još i sad muči jer nema adekvatnih zamjena koje je isprobao, a utakmice kvalifikacija su sve bliže. trebao si uzimat klince iz u-21 kao prije, imaš sad i u-19 na izbor,ipak su polufinalisti eura, i vodili protiv francuza koji su kasnije uzeli \"kantu\". i opet spominje pranjića kao rješenje z alijevi bek. van gaal ga ima kraj sebe 0-24 i ako ga on nije uspio to naučit igrat nećeš ni ti u 3 dana. srni nemaš muda reć da je bek, ako je prodao budućnust u nekom slavnom klubu za ukrajinski dolar više, i igra beka, tu ima bit bek il će mu se nać zamjena. čarli može igrat sve jer je dovoljno inteligentan za to. obično kad skužim nešto što izbornik ne vidi on padne, to je i logično, ja bi se trebao divit njegovim rješenjima kao u prvom mandatu, a ne znat stvari prije njega.

VL
Avatar Pak
Pak
06:11 10.08.2010.

Ček\' malo... Je l\' Ibáñez ima putovnicu? Ako ne, ekspresno je napravit i gurnut Lucha u vatru! Mislim, u bend Vatru da svira udaraljke, za repku je još prerano. Tek\' je 6 sati ujutro.

VL
AN
ante66
06:47 10.08.2010.

a zasto ne Matu Neretljaka na lijevi bok??? Mato je bolji tamo i od Pranjica, a i od Corluke

VL
VO
voje
12:52 10.08.2010.

Ćorluka na lijevom boku!?Bilić svojim postupcima iznova dokazuje da je GROBAR Hrvatskog nogometa.Nema dvojbe da ćemo se plasirati na EURO 2012 ali ne zbog kvalitetnog izbornika već zbog toga što smo u toj grupi najkvalitetniji.Slavene zašto se gubiš u nedogled?Problem naše repke jest lijevi bočni i ti to znaš.U Engleskoj si stavio na lijevu stranu Pokrivača,dečka koji je to igrao u kadetskom uzrastu.Epilog utakmice nam je svima dobro poznat.Ali rješenja ima!!!A ono se zove Manuel Pamić...Dečko ima najbolje kompetencije za igru na tom mjestu.Ali kako uvjeriti čovjeka koji je akademski obrazovan i veliki filozof da srlja u propast...Na žalost nas i naših živaca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.