Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani sreće

Strinić: Ma nek je u Tel Avivu i pedeset stupnjeva

Ivan Strinić
Pixsell
09.10.2010.
u 11:15

Hajdukov lijevi bočni uživa u dobrim nogometnim danima i suživotu s jednom Ivanom. Robert Jarni, sjajni vatreni, vidjevši Strinića bio je do kraja iskren: – Mora poboljšati centaršut i bit će veliki igrač!

– Apsolutno se slažem s Jarnijem, mojim igračkim idolom. Znam da moram bolje centrirati, vježbam to sve više – počeo je Ivan Strinić razgovor prije odlaska u Tel Aviv gdje Hrvatska igra jednu od ključnih utakmica kvalifikacija.

Strinić je u Karlovcu dobio jak udarac, propustio je dva treninga, no Bilić ga je čekao. Želi ga na lijevom boku.

– Sve je, srećom, prošlo dobro. Izdržao sam sve napore, spreman sam za utakmicu.

U Tel Avivu je posljednjih dana bilo dosta toplije nego u Brežicama i Čatežu.

– Iako sam ja dijete s mora, iz Splita, ne volim vrućinu. Naime, čak mi i dosta smeta pri igranju i treniranju. Nadamo se da neće biti ni rezultatskih teškoća.

– Uvjeren sam u to. Izrael dobro igra na svom stadionu, ali, realno, to nije reprezentacija naše klase. Moramo se nametnuti i pokazati da smo momčad klasnih igrača. I ne postoji nikakav alibi, ni vrućina, niti slabija forma. Ma da je i 50 stupnjeva, mi u toj utakmici moramo pobijediti.

Osjećaju li igrači pritisak, koji pomalo guši izbornika Slavena Bilića?

– Ne treba stvarati dramu zbog jednog remija, a nije ni važno što smo u novi ciklus ušli nakon prošlog neuspjeha. Izbornik je pokazao da zna, samo da sada mi to provedemo u djelo.

Hajduk ima čarobno ljeto i jesen.

– Da, ponekad mislim da sanjam. Split je takav da brzo padne u trans, euforiju. Naravno da sam sretan što sam dio priče koja će se pamtiti.

Ivan odnedavno živi s djevojkom Ivanom, s kojom je dvije godine u vezi.

– Sve mi ide savršeno, djevojka je divna, razumije me, smiruje, eto baš uživam u životu – zaključio je Ivan Strinić.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
11:20 09.10.2010.

Strinić: Ma nek je u Tel Avivu i pedeset stupnjeva ja se več sada smrznem od pomisli kako če nama biti hladno u duši i srcu ako nama Izrael utrpa neki gol i pobijedi nas..

RO
rokoniksa
11:26 09.10.2010.

Neće se naši boriti samo s vrućinom, već i s vojnom taktikom koju nam pripremaju Izraelci. http://www.zabavnikplus.com/language/en-us/naslovnica/prikaz_clanka/articleid/2051/izrael-vojnom-taktikom-zeli-sru-scaron-iti-hrvatsku.aspx

TO
Tot
15:05 09.10.2010.

dečko je bezveze,al glavno da bilić nije nikog iz dinama stavio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije