Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CELTICOV NAPADAČ

Strijelac Šćepović: I moj je otac u dresu Partizana zabijao Dinamu

Šćepović
Slavko Midzor/PIXSELL
12.12.2014.
u 11:30

- Kako ne, dobro se sjećam svojih golova na Maksimiru. Zabio sam dvojici velikih Dinamovih golmana, Draženu Ladiću i Marijanu Vlaku - rekao je Slađan Šćepović.

Srpski napadač Stefan Šćepović zabio je sinoć Dinamu u porazu Celtica (4:3) na Maksimiru. Podsjetio je tako na svoga oca Slađana koji je također bio strijelac protiv Dinama dok je nosio dres Partizana.

- Gledao sam njegove snimke dok je igrao za Partizan protiv Dinama u Maksimiru. Znam da je zabio tri gola u Zagrebu, ali nisam primijetio da je zabio u gol na južnoj tribini kao i ja. Puno sam naučio od oca - rekao je napadač Celtica.

Na Maksimiru je sinoć bio i Stefanov otac Slađan te čitava obitelj. Slađan Šćepović za Partizan je igrao 80-ih godina prošloga stoljeća, a danas radi kao trener mlađih kategorija u Partizanu.

- Kako ne, dobro se sjećam svojih golova na Maksimiru. Zabio sam dvojici velikih Dinamovih golmana, Draženu Ladiću i Marijanu Vlaku - rekao je Slađan Šćepović za Goal.

>> Ovo mi je najbolja utakmica u karijeri, loptu i dres nosim doma!

>> Radije tolerirajte Pjacine 'mušice' nego Wilsona!

Komentara 3

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
12:21 12.12.2014.

kad već nije mogao uživati u dinamovom porazu od celtica jer je dinamo jučer pobijedio, onda anonimni autor članka (članak dosta vuče na flakove uratke!) brže bolje traži intervju od srpskog igrača ne bi li bar tako nekako pokušao umanjiti dinamovu pobjedu

PE
perfa57
13:29 12.12.2014.

Ne možete vi bez Srba. U zagrebu igra Škotska momčad, ali vi uporno gurate Srbina.

Avatar dystopia
dystopia
11:55 12.12.2014.

Nosi se ti i tvoj stari i Mamić i Celtic! Go Rangers!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije