Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JE BILO BOLNO

Stravična scena sa Svjetskog prvenstva: Atletičarka nakon pada urlala od bolova, morali su joj dati kisik

REUTERS/Paul Childs
04.03.2024.
u 11:27

Nakon skoka je shvatila da neće moći preletjeti letvicu pa je odustala od pokušaja, no pala je s motke u rupu pored strunjače

Posljednjeg dana netom završenog Svjetskog dvoranskog prvenstva u atletici rezultati su ostali pomalo u sjeni mučnog događaja s jednog od borilišta u škotskom Glasgowu. Naime, francuska skakačica s motkom Margot Chevrier doživjela je užasnu ozljedu zgloba na nozi. Njen je urlik bio uistinu jako glasan, što sugerira i težinu ozljede.

Chevrier je najprije bez problema preletjela letvicu koja je bila na visini od 4.56 metara, ali na drugom pokušaju na 4.65 metara dogodila se ozljeda koja će imati značajan utjecaj na njenu daljnju karijeru. 

U zraku je Francuskinja odustala od pokušaja da preskoči letvicu, kad je shvatila da to neće moći. No onda je promašila i strunjaču te pri doskoku upala u rupu pored nje. 

Chevrier su morali iznijeti na nosilima sa zaletišta, a kad je pala čuo se zastrašujući urlik. Morali su joj dati i dozu kisika, što daje dodatnu dozu straha kada se gleda čitava scena. 

Iz bolnice se potom Chevrier javila na Instagramu, a napisala je da će zbog ozljede morati na dvostruku operaciju zgloba. U pitanje je stoga došao i njen nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije