Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna ozljeda

Van Persie ozlijedio oko, pisalo se da će ga možda i izgubiti, ali ipak je sve u redu

Van Persie
Foto: Reuters
1/2
06.11.2016.
u 21:40

Klupski liječnik se nakon nekog vremena oglasio na klupskim stranicama, potvrdio informaciju da se radi o ozljedi oka, ali je ipak sve utješio kada je izjavio da je situacija ipak bolja nego što se u početku činilo

Nizozemski napadač Robin van Persie pretrpio je tešku ozljedu u pobjedi svog Fenerbahčea protiv Akhisara (3:1). U 39. minuti susreta Van Persie se sudario s protivničkim igračem i zadobio ozljedu oka. Primio je liječničku pomoć, a pojavila se informacija da se radi o teškom oštećenju te da će izgubiti vid na lijevo oko.

Ipak, klupski liječnik se nakon nekog vremena oglasio na klupskim stranicama, potvrdio informaciju da se radi o ozljedi oka, ali je ipak sve utješio kada je izjavio da je situacija ipak bolja nego što se u početku činilo te će s Van Persiejem sve biti u redu.

>>Loše vijesti: Za Niku Kranjčara sezona je gotova!

 

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
23:03 06.11.2016.

Koji naslov ?!! Ovakvih sudara ima desetak na svakoj tekmi. Posljedice su mozda teze ali na video ne vidim nista "stravicno"...

Avatar Abcda
Abcda
23:29 06.11.2016.

Hrvoje, upravo sam procitao u medijima, onim ozbiljnim iz EU, da je "vise straha nego zla" : Robin ima raskinuce gornjeg ocnog kapka i ne postoji apsolutno nikakva opasnost za njegov vid. Kazu lijecnici. Ispricaj se citateljima, pliiiz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije