Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLETIO S CESTE
Povratak na članak

Strava kod Vrbovca: Poginuo mladi nogometaš samo nekoliko sati nakon utakmice

"Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bismo opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub."

Komentari 5

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
19:52 19.11.2020.

Steta,bez obzira,kako je vozio,ipak je to zaista mlad covjek,ali eto jedna mala neopreznost.....

VL
VK
vječni krojf
18:32 19.11.2020.

Žalosno, dečko pretjerao u brzini kada je toliko toga sredio i na kraju sam sebe,ali šta se može, dogodilo se neka mu je božji mir.

VL
BO
bolnaistina
13:52 19.11.2020.

Mora da se pelal man polahko.

VL
MI
miki45
12:52 19.11.2020.

zasto uvijek izazivaju sudbinu koliki vozaci kod magle pretecu malo koji ne telefonira neki jos gore pisu badava opomene oni se samo smiju svejedno koji savjet das jedan pretecao u zabnu i odmah u sledeci most prosle godine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.