Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMAC
Povratak na članak

Stranac prošao pola svijeta, ali obožava Hrvatsku. Za VL otkrio čime je oduševljen

Ovo je fenomenalan klub u kojem se jako dobro radi. Borio sam se u svojoj karijeri protiv mnogih boraca iz ATT-a i nijednom nije bilo jednostavno. Odlično je što je u dvorani oktogon pune veličine pa se borci mogu pripremiti za ono što ih čeka. Dečki treniraju naporno, treniraju s dobrim trenerima i kvalitetnim umovima

Komentari 4

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:28 10.05.2019.

Hrvatska ne valja onima koji nisu vidjeli svijet i misle da novac, pravda i red vani raste na grani. Tko je upoznao svijet bez roza naocala zna Hrvatsku cijeniti. Uz to jos ide u Jugi kondicionirana sumnjicavost naspram svemu hrvatskome.

VL
CH
CharlesBukowski
22:52 10.05.2019.

ispijanjem kava i kukanjem?

VL
TO
tovaravot
16:59 10.05.2019.

hrvatska je super za doci na godisnji, i ostaviti sto manje love koja ide u PDV i financira gamad na vrhu drzave. za zivot i posao, sto dalje to bolje

VL
AL
AlBundy57
21:52 10.05.2019.

Stranac ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.