Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI EKSPERT

Strahonja: Sudac je pogriješio kada je svirao penal za Dinamo. Svaka čast Ljubičiću na potezu

Split: MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Hajduk - NK Zagreb
Miranda Cikotic/PIXSELL
05.03.2023.
u 22:05

Hrvatsko 'oko sokolovo' prokomentirao je u HRT-ovoj emisiji Stadion jednu situaciju iz Maksimira

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek su pred 5.100 gledatelja na stadionu Maksimir odigrali 1-1. Gosti su poveli u 55. minuti golom Ramona Miereza, a izjednačio je Bruno Petković sedam minuta kasnije. Dinamo je ovim rezultatom povećao prednost na ljestvici, sada ima 12 bodova više od Hajduka, dok je Osijek, pod vodstvom novog trenera Borimira Perkovića, osvojio važan bod na neugodnom gostovanju.

Dinamov branič Robert Ljubičić postao je kandidat za fair-play potez godine nakon što je priznao sucu Strukanu kako nije bilo najstrožne kazne, više o tome OVDJE

- Činjenica je da je pogriješio. Na terenu kad imate ovakvu situaciju, svaki sudac bi ovo dosudio jer izgleda kao čišćenje. Ljubičić je sjajno reagirao i prikazao sucu mimikom da nema kaznenog udarca. Treba naglasiti da njegova reakcija nije krajnja što se tiče same odluke, ona se mora provjeriti s VAR-om, a Ljubičiću svaka čast - rekao je sudački ekspert Mario Strahonja u emisiji Stadion. 

U 83. minuti Lovrić je sjajno uposlio Miereza koji je fantastično pogodio za 2-1, no argentinski napadač je bio u minimalnom zaleđu.

- Radi se o minimalnom zaleđu kojeg je jedino tehnologija mogla otkloniti. Mislim da je odluka ispravna - mišljenje je Strahonje.

Komentara 4

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:10 06.03.2023.

Strahonja, zbog čega je Hajduku dosuđen samo jedan penal a trebala su im barem da izbjegnu poraz ?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:16 06.03.2023.

Strahonja zar nemaš nimalo srama, kada treba suditi penal za Dinamo onda po tebi nikad nije bio a za hajduk je svaki puta bio?

VK
vječni krojf
13:06 06.03.2023.

Strahonji opet Kolarić nije bio dobar.Valjda je premalo penala dosudio za Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije