Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teže ozlijeđen
Povratak na članak

Stradao na utakmici: splitski vatrogasac nakon operacije bolje

Njegove kolege iz splitskog JVP-a kažu kako im je iznimno žao što se sve to dogodilo baš njemu koji je i sam od malih nogu navijač Hajduka

Komentari 4

DU
Deleted user
16:11 30.09.2018.

Nadam se da će tu budalu pronaći i osuditi za pokušaj ubojstva. A nakon toga privatna tužba vatrogasca i odšteta za invalidnost, duševne boli itd. Nek ta budala plaća cijeli život...

VL
KT
KTM
16:27 30.09.2018.

Na portalu SD jedan "pošteni" navijač vječnog kluba je rekao da je sudac neizravno kriv za ovu situaciju jer nije sudio nekakav prekršaj blablabla blllla bla na nekakvom bla igraču. Nisam mogao vjerovati kaj piše. Ali,ipak postoji ono malo što nas čini ljudima a ne nekakvim "ovcama".Jer večina pravih navijača tog kluba osuđuje takve ispade zdrogiranih lijenčina i svastičara.Žao mi je vatrogasca.

VL
BO
boban92
16:33 30.09.2018.

dabogdasveizgubili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.