Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grci slave

Stotine navijača u Solunu dočekale PAOK-ove igrače

Dinamo - PAOK (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
16.12.2010.
u 14:31

Vatreno je bilo u srijedu navečer u solunskoj zračnoj luci. Stotine navijača dočekale su PAOK-ove igrače nakon pobjede protiv Dinama

Ključne riječi

Komentara 5

AM
Admine mater ti jebem
15:43 16.12.2010.

poserem se na takav nogomet i one sto to nazivaju nogometom! pod hitno treba mijenjati pravila! mozete sad lupati minuse ali to sto grci igraju nije nogomet i nije gledljivo!

JO
jozinho
15:49 16.12.2010.

grci su nam crna macka, pa AEK i PAOK dobili dinamo i hajduk u 4 tekme??!! a najbolje ekipe su ihm OLYMPIAKOS i PANATHINAIKOS !!! samo ce te vidjet kako ce nam i reprezentacija izgubit u atheni krajem 2011.....

TS
tica_srbin
16:17 16.12.2010.

hahaaahh pa budi srecan sto su tako igrali, jedan sut na go jedan go...igrali su onoliko koliko im treba ne daj boze da su vas napali svom snagom pa pojeli bi vas!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije