Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO MIŠLJENJE

Stoper Hajduka: Za nas nogometaše bi bilo najbolje da se pripreme mogu ukinuti

Split: Zagrijavanje Hajduka pred finale Hrvatskog nogometnog kupa HNK Hajduk - HNK Rijeka
Miroslav Lelas/PIXSELL
18.01.2024.
u 11:01

Neka svi budu zdravi jer su treninzi bolji kada su svi spremni. Tada je bolja i kvaliteta treninga, lakše je spremiti se za utakmicu - poručio je stoper Hajduka.

Lider prvenstvene ljestvice HNL-a Hajduk je u pretposljednjoj utakmici zimskih priprema remizirao s trećeplasiranom ekipom slovenskog prvenstva Koperom rezultatom 1:1.

Utakmica je odigrana u Kopru, gdje je domaćine u vodstvo doveo igrač Lokomotive na posudbi Gabriel Groznica u 66. minuti, a za Hajduk je poentirao izjednačio Yassine Benrahou u 87. minuti. Prvo poluvrijeme utakmice u Sloveniji obilježila je obilata kiša koja je otežavala igru.

Susret protiv Kopera je za Hajduk Digital TV prokomentirao 29-godišnji stoper Hajduka Josip Elez, koji je odigrao cijeli susret za splitsku momčad.

- Otvorena utakmica, jedna i druga ekipa imale su puno šansi. Najbitnije je odigrati svih 90 minuta, proći sa što manje ozljeda i pokušati uigrati neke stvari, tako da budemo što uigraniji i spremniji fizički za nastavak sezone. Utakmica je bila dobra za publiku, za nas baš i ne. Ne treba gledati dobre strane, nego loše i to popravljati. Ako ne možemo učiti na tuđim pogreškama, da barem učimo na svojim - rekao je Elez.

Zanimljivo je bilo čuti razmišljanja Eleza o pripremnim periodima. Branič Hajduka nije baš veliki ljubitelj priprema i volio bi kad bi se mogle ukinuti.

VEZANI ČLANCI:

- Teško je na pripremama, za nas nogometaše bi najbolje bilo da ih se može ukinuti, ali treba i to proći. Najbitnije je odigrati 90 minuta da imaš utakmica u nogama. Kao što sam već rekao, neka svi budu zdravi jer su treninzi bolji kada su svi spremni. Tada je bolja i kvaliteta treninga, lakše je spremiti se za utakmicu - poručio je stoper Hajduka.

Hajduk će za tri dana pripreme okončati utakmicom s poljskim Slaskom, a iduća natjecateljska utakmica za momčad Mislava Karoglana bit će Jadranski derbi s Rijekom 28. siječnja na Poljudu. 

Ključne riječi

Komentara 1

CM
Cazzo Marino
11:20 18.01.2024.

kakve gluposti...masa igrača se ozlijedi nakon 1.dijela sezone, dio ih otpadne iz kadra zbog lošije kvalitete i idu dalje, a klubovi žele dovesti pojačanja. ukinuti pripreme u takvoj situaciji bilo bi suludo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije