Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Velike Britanije

Stoner pobijedio u trećoj utrci u nizu i preuzeo vodstvo u poretku

casey stoner
Reuters/Pixsell
12.06.2011.
u 18:27

Australski motociklist Casey Stoner pobijedio je po iznimno teškim i kišnim uvjetima na Velikoj nagradi Velike Britanije

Bio je to četvrti Australčev trijumf u šest zadnjih utrka, a prvi je nakon 2003. i velikog Talijana Valentina Rossija koji je s Hondom slavio u tri utrke u nizu.

Stoner je krenuo i sa prve startne pozicije, a posao mu je olakšao aktualni svjetski prvak Jorge Lorenzo koji je izletio u osmom krugu.

Pobjedom na Silverstoneu, Stoner je Lorenzu "oteo" i vodeću poziciju u svjetskom prvenstvu te sada ima 18 bodova prednosti pred glavnim konkurentom.

- Vozili smo u nemogućim uvjetima. Prvih 5-6 krugova imao sam vodu na viziru i nisam vidio ništa! - istaknuo je pobjednik VN Velike Britanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije