Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između treninga

Što to rade Modrić, Ćorluka, Kovačić i Lovren?

hrvatska
Foto: Twitter
09.06.2014.
u 15:48

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija doznali smo i kako igrači krate vrijeme između treninga

Hrvatski reprezentativci nestrpljivo iščekuju početak Svjetskog prvenstva i utakmicu otvaranja s Brazilom. Naporno treniraju u kampu Tivoli, a nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj su Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Dejan Lovren doznali smo i kako krate vrijeme između treninga. Spomenuta četvorka pratila je, naime, finalnu utakmicu NBA lige između San Antonija i Miamija. 

Ne znamo čiji su favoriti James i Wade, a kome su draži Duncan i Parker, ali očito je kako se društvo dobro zabavljalo. Neka takvo raspoloženje bude i nakon utakmice u São Paolu.

>>Olić: Svaki dan čujem se sa Šimunićem

Komentara 8

HR
Hrvatska3014
17:02 09.06.2014.

Olić danas kaže kako će Hrvatska naći načina da zabije gol! Mali ispravak. Hrvatska će gledati utakmicu, a Olić će dati gol ili dva.

HR
Hrvatska3014
20:13 09.06.2014.

Vatreni, ne čitajte "Hrvatske portale" prije utakmice. Peta kolona sastavlja naslove!

TO
tomzag
21:26 09.06.2014.

Sva sreća. Već sam pomislio da gledaju reprizu Eurosonga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije