Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne ide pa ne ide

Što se dogodilo? Niko Kovač nastavio nevjerojatan negativan niz!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.04.2017.
u 22:28

Zahvaljujući dobrim rezultatima iz prvog dijela sezone, situacija nije alarmantna pa je Eintracht na visokom sedmom mjestu, dok je Bremen na desetoj poziciji.

U 28. kolu Bundeslige Eintracht je kod kuće remizirao protiv Bremena, završilo je 2:2. Iako je domaćin bio bolji, na kraju može biti sretan što je izvukao remi s obzirom na to da su gosti nakon prvih 45 minuta imali vodstvo 2:0.

U 37. minuti Januzović je prvi puta šokirao navijače Eintrachta, a samo četiri minute kasnije uslijedio je novi šok - zabio je i Bertles. Niko Kovač svojim je igračima pod poluvremenom očitao bukvicu pa je na teren istrčala puno bolja momčad.

I već nakon tri minute Gaćinović je smanjio rezultat, da bi konačnih 2:2 postavio Fabian iz jedanaesterca u 73. minuti. Ante Rebić za domaću je momčad odigrao svih 90 minuta i u 53. dobio žuti karton.

Iako je izbjegao poraz, bivši hrvatski izbornik baš i nema puno razloga za slavlje jer njegova momčad ima pomalo nevjerojatan crni niz. Momčad koja je bila hit prvenstva i koja se borila za pozicije u Ligi prvaka, sada ima devet susreta bez pobjede. U tom razdoblju upisala je tri remija i ima šest poraza.

Zahvaljujući dobrim rezultatima iz prvog dijela sezone, situacija nije alarmantna pa je Eintracht na visokom sedmom mjestu, dok je Bremen na desetoj poziciji.

Komentara 5

DU
Deleted user
07:34 08.04.2017.

A`lo sto ste se okomili na trenera,pa ne igra trener neko nogometasi,normalno da ima i trener tu utjecaj,ali lako je biti Realu trener,ili Bayernu,Niko je preuze jednu osrednju momcad ,koja je ipak napravila dobar pomak,na prijasnje stanje.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:24 08.04.2017.

Niko je napravil puno s momčadi koja objektivno ne spada v gornji dio Bundeslige. Vremenom su ostale ekipe uspjele "pročitat" novine koje je uvel, a kak nema igrača jake individualne kvalitete koji bi mogli nekaj riješit....na žalost....drži se Niko i velki pozdrav iz Domaje !!!

Avatar poljicanin
poljicanin
13:11 08.04.2017.

Igraju odlično samo im fali egzekutor.Rebić igra dobro, samo od njega nikad da postane rasni strijelac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije