Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemili prizori

Što se događa? Srpski suci ispraznili cijelu dvoranu u Zadru, a ABA liga o tome ne govori

Utakmica Zadra i Igokee prekinuta dok se ne isprazni dvorana, Jusup pogođen u glavu
Sime Zelic/PIXSELL
26.03.2023.
u 08:48

U sklopu utakmice 23. kola AdmiralBet ABA lige utakmica između Zadra i sastava iz BiH, točnije iz Republike Srpske (Igokea), prekinuta je dvaput zbog navijačkih nereda na tribinama

Nemili prizori dogodili su se u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. U sklopu utakmice 23. kola AdmiralBet ABA lige utakmica između Zadra i sastava iz BiH, točnije iz Republike Srpske (Igokea), prekinuta je dvaput zbog navijačkih nereda na tribinama.

Najprije su srpski suci odlučili izbaciti jednog navijača iz dvorane, nakon čega je došlo do naguravanja dotičnog navijača i zaštitara.

Kad je navijač udaljen iz dvorane na Višnjiku, došlo je do pobune navijača na drugoj strani dvorane. Navijači su nezadovoljstvo izrazili zvižducima i povicima kao i s nekoliko predmeta bačenih na parket, od kojih je jedan (tvrdi) pogodio i Zadrova trenera Danijela Jusupa, nakon čega su suci prekinuli utakmicu dok se cijela dvorana ne isprazni.

Utakmica je nakon 40-minutne pauze nastavljena i gostujuća je momčad slavila osmu pobjedu (68:67), koja joj osigurava ostanak u Prvoj ABA ligi, dok je Zadar doživio 13. poraz (10-13) i tako doveo u pitanje nastup u doigravanju.

Inače, na službenoj stranici ovog regionalnog natjecanja incident nije spomenut nijednom riječju. Kao da se ništa nije dogodilo. 


 
 

Ključne riječi

Komentara 1

UJ
ujna
18:46 26.03.2023.

Pa kako su uspjeli delegirati suce iz srbije da sude, a znaju tko igra. Šta si mi svašta dopuštamo pa to je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije