Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ČEGA?
Povratak na članak

Što se događa s hrvatskim plivanjem? 'Odlazimo zbog netransparentnosti i samovolje'

Nisam sretna što ste me zvali zbog ovoga. Cijeli život sam u plivanju i žao mi je što se događaju ovakve stvari. Odlazimo zbog netransparentnosti rada predsjednika Veselice i njegova soliranja, ali nećemo nestati iz plivanja – istaknula je bivša trenerica Sanje Jovanović

Komentari 2

ČE
četverac
16:13 21.12.2019.

Razočarao me Veselica, očekivao sam puno više od njega. Nije na očevoj razini...

VL
PR
prajdali100
17:43 20.12.2019.

Već godinama pišem da je naše plivanje čista katastrofa.Nema ga !!!! A napokon imamo sjajne uvjete ! I američki plivači dođu kod nas na završne pripreme i oduševe se. Problem je U NERADU !!! Ako ne znate onda učite od onih koji znaju I RADE ! Je li tako daleko otići u Budimpeštu i vidjeti u čemu je tajna mađarskih čudesnih rezultata ? ALI GOSPODA NEĆE DA RADE,NEĆE DA SE EDUCIRAJU,NEĆE NIŠTA.Zato ih sve treba potjerati i platiti vrhunske strane trenere da nas pokrenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.