Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIO NASLOV U Queen'su

Što se događa s Čilićem? Glatko izgubio, slijedi mu novi pad na ljestvici

Čilić
Foto: Pixsell/Reuters
1/2
20.06.2019.
u 13:36

Naš tenisač nastavio je tako s lošom formom koja ga je koštala toga da više nije među Top 10 i da ga je Borna Ćorić prestigao na ljestvici.

Marin Čilić izgubio je od Argentinca Diega Schwartzmana sa 6:4 i 6:4 u drugom kolu ATP turnira u Queen's Clubu. Meč je trajao sat i 24 minute.

Naš tenisač nastavio je tako s lošom formom koja ga je koštala toga da više nije među Top 10 i da ga je Borna Ćorić prestigao na ljestvici. 

Čilić je bio branitelj naslova u Queensu pa bi nakon ovoga turnira na ATP listi trebao pasti s 15. na 17. mjesto.

Schwartzman je sada izjednačio na 2:2 u susretima s Čilićem, a ovo im je bio prvi meč na travi.

Ključne riječi

Komentara 16

TH
than
13:51 20.06.2019.

Oženio se. Sada je kako žena kaže. Nema treniranja. Treba prati posuđe, rublje i šetati peseka. Što bi mu se desilo ? Ništa. Od kada igra uvijek ima te neobjašnjive oscilacije. Čak i unutar jednog meča. Samo se bojim da ovoga puta nema vraćanja na vrh ljestvice.

Avatar TennisSpot
TennisSpot
14:10 20.06.2019.

Žao mi ga je gledati u ovakvoj lošoj formi i vjerujem da će se on vratiti u sam vrh ako bude imao motivacije

Avatar tomsom
tomsom
13:44 20.06.2019.

Što kažu vidjelice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije