Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas naroda

Što mislite o potezu Hajduka, podržavate li ga ili osuđujete?

Torcida, Maksimir
Marko Lukunić/PIXSELL
22.11.2014.
u 19:19

- Po onome što su mi prenijeli sudac i delegat, da je Hajduk odbio igrati, utakmica bi se trebala registrirati 3-0 za Dinamo. To je što se tiče natjecateljskog dijela

Utakmica između Dinama i Hajduka prekinuta je jer gostujući igrači nisu došli na teren. Bio je čin podrške svojim navijačima koji su imali problema pri ulasku na stadion. Navodno je dijelu pripadnika Torcide policija zabranila ulazak na tribinu pa su svi odustali od odlaska na stadion.

- Jesmo li talac navijača? Ne! Sutra ćete dobiti priopćenje o svemu, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić, dok su iz Dinama osudili ovakav potez Hajduka i tvrde da im Torcida vodi klub.

Povjerenik za natjecanja Josip Brezni kaže da će utakmica biti registrirana 3:0 za domaćina.

- Po onome što su mi prenijeli sudac i delegat, da je Hajduk odbio igrati, utakmica bi se trebala registrirati 3-0 za Dinamo. To je što se tiče natjecateljskog dijela. Što se tiče disciplinskog dijela, vidjet ćemo kakve kazne slijede, rekao je Brezni.

Što vi mislite o cijelom slučaju, podržavate li ovakav potez Hajduka?

>>Svetina: Tužit ćemo Hajduk, klub koji stvara kaos u našem nogometu

>>Torcida priprema veliki doček igračima i vodstvu Hajduka!

Komentara 249

PE
PetarRajkovačić1941
21:06 22.11.2014.

Otpor mafiji duznost je svakog postenog gradjanina.

NB
Nije.bitno
20:52 22.11.2014.

davno bi se bandić bio otarasio mamića da mu ovaj nije financirao kandidaturu za presjednika države.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
21:02 22.11.2014.

Ne podržavam nikakve huliganske ispade, tučnjave, razbijanja... ali te tkz. crne liste!!! Pazi ovo, ja sam bio na sjeveru, bio sam na sjeveru zato što tamo idem trideset godina, bio sam na sjeveru zato što je tamo jeftinija karta, nikada nisam kažnjen za ništa, nemam nikakav dosje, nikakav ni mali prekršaj, zapravo zbog posla kojim se bavim imam sigurnosnu provjeru prvog stupnja, takvu recimo ima i predsjednik vlade, i onda meni tamo neki Mamić zabrani ulazak na slijedeću utakmicu zato što sam bio na sjeveru prošlu utakmicu, a na sjeveru su vikali protiv njega!!! Alo, pa jer netko ovdje normalan, sa kojim pravom meni Mamić zabranjuje dolazak na utakmicu!?! Podržavam zabrane koje izrekne sud, ali jebeni Mamić, ili bilo tko drugi nemože meni ograničavati građanska prava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije