Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što će HTV-u toliko programa kad ne prenosi sve utakmice iz Brazila

Stvarno je nejasno čemu HTV ima četiri programa kad ne koristi ekskluzivna prava na utakmice. Umjesto da utakmice trećeg kola koje se igraju u isto vrijeme prenosi na drugom, i recimo, četvrtom programu, oni izravno prenose samo jednu na drugom

Komentari 6

SE
sestrićna
00:44 25.06.2014.

treba za zaglupljivanje i indoktrinaciju..nije glavna faca bez veze ivin potrčko radman..onaj koji trpa naše milijune u ivinu kasu ili ljepše rečeno zamp..

VL
Avatar maxinga
maxinga
18:48 09.07.2014.

Od 4 programa nema ni na jednom nešto pametno svih 4 programa same reprize!!!

VL
HR
Hrvatska3014
14:55 24.06.2014.

Trebali bi jedan kanal za Remetinac i sl. zatvore. Emisija: Marina LIVE SMŽ

VL
ZV
zeljko.visnic
15:25 24.06.2014.

a inače se jučer drago proslavio komentirajući utakmicu malo smo igrali sa meksikom malo sa brazilom čudo od komentatora trebali bi mu reći da smo jučer igrali sa meksikom. gledam dnevnik na htv 1 u 19,30 sati u sportskom prilogu komentar novinara na protivnika dinama u pretkolu lige prvaka, a za informiranje gledatelje o protivicima rijeke,hajduka i splita nisu imali vremena ili to nisu naši predstavnici u europskoj ligi,preporučila je novinarka de se informiramo na teletextu,a uredno ubiru 80 kuna pretplate.

VL
DU
Deleted user
10:17 25.06.2014.

HRT3 i HRT4 ne mogu se gledati u cijeloj Hrvatskoj i nedostupni su barem polovici građana. A za sve je pretplata jednaka. Na HRT2 svi mogu vidjeti sve utakmice koje se prenose,

VL
DU
Deleted user
09:23 26.06.2014.

Ćosić... bože stišao sam maksimalno, nepodnošljivo, a i onaj neki bih komentator na htv-u, majko mila, ugasio sam zvuk koliko zavlači. Jadno, jeftino, loše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.