Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamićmanija

Stižu "mirovne snage", Šuker se neće odreći svoga pokrovitelja...

'11.02.2013., Zagreb - Zdravko Mamic na konferenciji za medije predstavio ganskog branica Leeja Addyja, novog clana GNK Dinamo.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
21.03.2013.
u 18:39

Udarajući po svima oko sebe, Zdravko Mamić radi Štimcu i reprezentativcima medvjeđu uslugu. Svjesno, naravno

a Netko bi mogao pomisliti da je s Mamićem u dosluhu osobno – Mihajlović! Umjesto \"bildanja\" atmosfere i širenja dobrih vibracija uoči utakmice desetljeća, umjesto megazvijezda Modrića i Mandžukića, svaki dan s naslovnica vrišti neobuzdani Zdravko. Prvo udar na ministra, pa klizeći na Eduarda i advokata, na kraju mu je naletio i Šuker. Pred vratima spektakl nad spektaklima, a gazda Maminjo, u svom stilu, skida jednoga po jednoga.

Što je sljedeće?

Upad u hotel \"As\" na dan utakmice i trenutačna suspenzija Mandžukića jer još nije platio kaznu zbog onoga famoznoga crvendaća u Salzburgu?

Udarajući po svima oko sebe, Zdravko Mamić radi Štimcu i reprezentativcima medvjeđu uslugu. Svjesno, naravno. Ta je dijagnoza već odavno postavljena, taj nagon jači je od njega – ne miri se sa sporednom ulogom, ne da nikome drugome da bude zvijezda. A ovo je preveliki tjedan da bi se u njemu, umjesto o Mamiću, brujalo o Štimcu, još manje o Šukeru, kojega je, usput, ustoličio upravo on, Mamić. I dao mu važnost kakvu nije imao od 1998.

I uzalud Šuker ovih dana nazdravlja s ministrima ili sam kao pustinjak (bez Srebrića, Vrbanovića ili Ivete) obilazi županijske skupštine, šakom i kapom dijeli donacije, cementirajući si poziciju za, ne daj bože, crne dane. Nema te mašinerije koja bi ga spasila kada bi jednoga dana Mamić krenuo u ofenzivu. Ako bi krenuo...

Naime, izvor iz HNS-a uvjerava nas da u Zagreb već danas dolaze \"mirovne snage\", ljudi iz iste, nekadašnje anti-Štimac koalicije, s namjerom da posjednu Mamića i Šukera za isti stol. Konačno pomirenje trebalo bi pasti u petak, kada bi i Štimac trebao odraditi svoj dio posla i pobijediti Srbe. Zdravica po zdravica i poteći će \"Lijepo ime Zdravko, Zdravko...\"

Šuker je uvijek imao nos za gol, i ovu situaciju sigurno će prepoznati. Kako kaže stara mudrost: Drži prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže. Mamićevi ispadi možda mu narušavaju imidž i štete kandidaturi za Izvršni odbor Uefe, ali, Davore, ne zaboravite, Mamić vam još daje kisik. Okrenete li mu leđa, nema vam spasa. (td)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Django
Django
19:20 21.03.2013.

Pitanja za "gospodina" Dasovića. Koliko je dana prošlo od Mamićevog ispada? Koliko puta, nakon tog dana i prvog članka, je bilo još članaka i analiza nečega što je tema privatne tužbe? Je li bilo svaki dan po nekoliko članaka? Tko, dakle, gura Mamića u medijski prostor, Mamić sam ili novinari? Tko, znači, radi direktnu štetu i unosi nemir u reprezentaciju, Mamić ili novinari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije