Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIPE PLETIKOSA:
Povratak na članak

Poraz od Turske najtužniji je trenutak moje karijere, još mi je teško kada se sjetim kako smo ispali

– Ponosan sam na sve što sam napravio, ostavio sam svugdje otvorena vrata. Uvijek mi je važnije bilo biti dobar i kvalitetan čovjek nego u nekom vrhunskom klubu zarađivati silne milijune.

Komentari 11

AL
alfredö
15:18 22.05.2016.

Ipak napredak. Nisu iskoristili priliku jos jednom pljuvati po Hajduku.

VL
DU
Deleted user
16:07 22.05.2016.

Je Stipe samo što si i ti mogao istrčati na tu loptu i uhvatiti je . A glavni krivac je napušeni Bilić koji nije znao di mu je papirić da napravi zamjenu i sve riješi.

VL
VI
viluk007
19:28 22.05.2016.

pletikosa za poraz od turaka nisi kriv ti već selektor, nemaš se što opravdavati,

VL
AM
ahmed.mahdi.3990
18:23 22.05.2016.

Stipe ti si legenda ali nazalost samo u Splitu gdje misle da si kvalitetna vratar zato jer si bio u Hajduku, daleko si ti od kvalitetnog vratara, 20 godina si stajao na crti, kontrola prostora nula, izbacivanje lopet nula, doadavanja nula, penal ne bi branio ni da 50 godina branis, tko je krivac za poraz? bilic sigurno nije jer on ne igra nije on na terenu, ti si krivac jer nisi branio to sto bi trebao, a mozda i kad ste vidjeli da su penali sa turcima da bi neki i skinuo? tako da moje misljenje je da bi na svim prvenstvima bolje igrali da nisi ti bio na golu, samo me zanima koji to antinogometni mozak slagao kadar i rekao da si ti najbolji hrvatski golman, mogu najmanje 5 imena nabrojat koji su bili bolji od tebe po klubovima a nisu dobili priliku bas zbog tog nekog mozga koji je tebe tjerao, hvala ti na neuspjesima, bruka od vratara, ali ipak u splitu i zaledju si legenda i ostat ces, u ostalim dijelovima si posmjeh...

VL
DO
domljani
15:27 22.05.2016.

predugo si bio u reprezentaciji!

VL
DU
Deleted user
14:55 22.05.2016.

Samo jos da si rekao istinu bar na kraju : Reprezentacija vec dugo vremena nije Hrvatska reprezentacija , onaku kakvu je zele navijaci i narod . I ptice na grani znaju da je to je Mamiceva prcija sa njegovim kmetovimaa , je iskreno je bojkutujem i radujem se slobodi koja ce doci kad isceznu negirani od samih sebe !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.