Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA GA SUBAŠIĆ

Stipe Pletikosa odlučio završiti reprezentativnu karijeru

Stipe Pletikosa
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.07.2014.
u 23:02

Na vratima će ga zamijeniti Danijel Subašić i neće mu biti lako jer ono što je Stipe postigao teško je nadmašiti.

Stipe Pletikosa odlučio je završiti reprezentativnu karijeru nakon 16 godina, 114 nastupa, tri svjetska i dva europska nogometna prvenstva, kako je i najavio Večernji list prije dva dana.

Svoju odluku službeno će objaviti idući tjedan, ali nikoga time nije iznenadio jer svi su znali da je došlo vrijeme, a on kakav jest, nije htio previše polemizirati, samo će se maknuti u tišini, kako je i došao.

Na vratima će ga zamijeniti Danijel Subašić i neće mu biti lako jer ono što je Stipe postigao teško je nadmašiti. Šteta što odlazak nije došao nakon većeg uspjeha reprezentacije, ali sigurno da će se sjećati svih trenutaka s osmijehom na licu.

>> Pletikosa: Vidjet ćemo je li stiglo vrijeme za oproštaj

Komentara 56

Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
23:31 17.07.2014.

Stipe hvalat ti do neba za sve, a da si se oprostio godinu dana ranije, i time nas poštedio brazilskih jeftinih golova, ma i svemir bi ti pripadao.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
23:43 17.07.2014.

Stipe sretno ti bilo...

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
23:54 17.07.2014.

Ajde, fala Bogu. Proglašen si najgorim golmanom prvenstva. Koštao si nas prolaska, primao si golove. A povrh svega toga, 2008. si ispucao loptu u 121minuti, gdje smo imali 1:0 protiv turaka. Mogao si odugovlačiti i dobiti žuti. Mogli smo bitii u vrhu Europe tada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije