Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC PRVAK

Stipe Miočić uoči borbe poslao poruku Dos Santosu i poručio mu: Jako ćeš se iznenaditi!

Cro Cop Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
14.02.2017.
u 11:23

- UFC zna da će ovo biti sjajna borba jer obojica ćemo se razmahati kao i u prvoj borbi. Sviđa im se to, ima smisla - rekao je Miočić

Dvije i pol godine nakon borbe u Phoenixu, Stipe Miočić će dobiti priliku da osveti poraz od Juniora dos Santosa. UFC-ov prvak teške kategorije s Brazilcem će revanširati 13. svibnja na UFC 211 priredbi u Dallasu.

- UFC zna da će ovo biti sjajna borba jer obojica ćemo se razmahati kao i u prvoj borbi. Sviđa im se to, ima smisla - rekao je Miočić za The News Herald, a prenosi Fightsite.

U prvom susretu 2014. Miočić i JDS su odradili pravi rat od 25 minuta. No, iako će biti spreman na punih pet rundi, Stipe ovaj put očekuje drugačiju borbu, kao i rezultat.

- Nikad prije nisam odradio pet rundi. Nisam bio spreman za to. Ali nakon borbe s njim sam bio dobro. Znao sam da se mogu nositi s bilo kim… Prije sam išao svom snagom, ali sad znam štedjeti energiju na koristan način tako da se ne istrošim. Spreman sam na pet rundi i 25 minuta, ali definitivno borbu želim završiti rano. Neće biti kao prošli put. Taj poraz me motivira. Ne želim da se ponovi. On udara stvarno jako. Užasno je (kad vas udari). Morate ga se dobro paziti. Može vas nokautirati i zato morate biti pametni. Ja udaram puno jače (nego 2014.). Iznenadit će se, i to jako.

Miočić je titulu osvojio u svibnju prošle godine na UFC 198 priredbi nokautiravši Fabricia Werduma. Naslov je zatim obranio u rujnu na domaćem terenu u Clevelandu protiv Alistaira Overeema. Sve četiri borbe koje je odradio nakon poraza od dos Santosa, Miočić je završio nokautom, posljednje tri u prvoj rundi.

>> Stipe Miočić je veliki favorit uoči uzvrata s Juniorom dos Santosom

Komentara 5

OV
Ovozemaljski
14:51 14.02.2017.

Stipe Hrvatska je uz tebe!

SV
svesuper86
11:50 14.02.2017.

I udaras , sto govore i rezultati ... Samo naprijed ispisi svoje ime u legende UFC-a

Avatar Dario Horvatić
Dario Horvatić
12:01 14.02.2017.

Nadam se da će ga ovaj prebiti k'o vola u kupusu. Taj Miočić mi jedan od najantipatičnijih sportaša uopće, a posebno ga treba razbiti zato jer k'o fol glumi nekog Hrvata, a igra pod američkom zastavom. Žešći je papak i zato ga treba dobro natamburati u inat vama koji ste mu se uvukli u dupe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije