Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJ HRVATSKE

Stipe Miočić se na Facebooku pohvalio da Hrvati pišu odlične stvari o njemu

Stipe Miočić
Luka Stanzl/PIXSELL
08.04.2015.
u 17:54

- Hrvatski sportski tjednik Max! napisao je sjajan članak o meni na četiri stranice - napisao je Miočić za tekst koji potpisuje stručni i ponajbolji novinar u Hrvatskoj kad se radi o borilačkim sportovima - Dražen Brajdić.

Stipe Miočić (33) velika je UFC zvijezda i teškaš u samom vrhu te organizacije. Umalo je došao i do borbe za titulu, ali Junior dos Santos bio je zasad neprelazna prepreka. I dok se priprema za novi meč iskoristio je priliku pomagati Mirku Filipoviću za meč s Gabrijelom Gonzagom, a usput je gledao utakmicu Hrvatske i Norveške, upoznao nogometne i ine sportske hrvatske zvijede, a dao je i intervju za tjednik Max!, čime se pohvalio na svom Facebook profilu.

- Hrvatski sportski tjednik Max! napisao je sjajan članak o meni na četiri stranice - napisao je Miočić za tekst koji potpisuje stručni i ponajbolji novinar u Hrvatskoj kad se radi o borilačkim sportovima - Dražen Brajdić.

Njegovi obožavatelji su pozitivno reagirali i skupio je skoro tisuću "lajkova" na tu objavu i time se odlični tjednik Max! itekako može hvaliti, posebno jer u njemu svi mogu pročitati mnoštvo stručnih i kvalitetnih tekstova.

 

MAX magazine by Vecernji list (Croatian sports magazine) wrote a great 4 page article about me over the weekend.

Posted by Stipe Miocic on Wednesday, April 8, 2015

>> Tjednik Max pratite na Facebooku klikom OVDJE

>> Stipu Miočića na Facebooku pratite OVDJE

>> Miočić si ispunio želju: Upoznao Srnu, Raketu... Mandžukić oduševljen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije