Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni borac

Stipe Miočić postao otac, svima pokazao svoju malu princezu

Stipe Miočić
Foto: Instagram
1/6
26.07.2018.
u 08:53

'Meelah Claire Miočić volimo te i obožavamo te. Nikada nismo ni slutili da nam srca mogu osjetiti ovoliku količinu ljubavi. Pokazala si nam smisao života' napisao je Stipe

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić postao je otac. Supruga Ryan Marie rodila je kćer s. Presretni otac je sretnu vijest podijelio sa svojim fanovima na Instagramu.

Nakon rođenja Stipe je objavio fotografiju djeteta uz divnu poruku:

'Meelah Claire Miočić volimo te i obožavamo te. Nikada nismo ni slutili da nam srca mogu osjetiti ovoliku količinu ljubavi. Pokazala si nam smisao života' napisao je Stipe i dodao: 'Ima 53 centimetra, tri kilograma i rođena je u 13.50.

Miočić je početkom srpnja izgubio UFC-ov pojas u teškoj kategoriji. Američko-hrvatski borac izgubio je od Daniela Cormiera koji ga je nokautirao pred kraj prve runde.

Naravno, poraz je teško prihvatio, ali kasnije na konferenciji za medije oduševio je odgovorom i kazao što mu je ipak najvažnije u ovom trenutku.

- Idemo kući svojoj prekrasnoj supruzi koja će mi uskoro roditi djevojčicu. Ljudi, to mi je jedino bitno u ovom trenutku. Izgubiti nikad nije zabavno. No na kraju dana, idem kući, svojoj prelijepoj supruzi - istaknuo je Miočić i odjurio na zrakoplov.

Stipe Miočić
1/8
Ključne riječi

Komentara 7

JT
Jedan_tamo
09:18 26.07.2018.

Cestitam!

AA
AAAAAA
10:35 26.07.2018.

Bravo Stipe, čestitam i samo naprijed! Makar uz tak lijepu ženu i nije teško postati otac (ispričavam se na malo šale, ali žena ti je stvarno lijepa, a ti si svjetski prvak i u simpatičnosti!) Bravo!! Svako dobro!

Avatar dkoor
dkoor
13:10 26.07.2018.

Cestitke Stipi uz zelje da sto prije vrati pojas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije