Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO
Povratak na članak

I Miočić je pomagao dječaku koji je rasplakao Ameriku. Zar je sve to prijevara?!

Poznati Bellatorov kick-bokser Joe Schilling tvrdi da je riječ o prijevari i da su svi oni koji su uplatili novac na račun ovog dječaka zapravo žrtve besramne obmane.

Komentari 6

SX
sudbina x
13:39 12.12.2017.

I ja sam odmah pomislio na prijevaru...Bilo mi je neobično kako majka može svoje pretučeno dijete tako smireno ispitivati kao policajka a on je sipao mudrosti kao odrastao čovjek što me uvjerilo da je sve dobro izrežirano...

VL
IL
ilijan
15:03 12.12.2017.

Treba to ispitati i ako se radi o prevari, primjereno kazniti i novac uplatiti u dobrotvorene svrhe.

VL
BS
@bserver
12:42 12.12.2017.

prevaru.. misli se na prijevaru?

VL
NE
neboiznadzagreba
15:23 12.12.2017.

Prevara ili ne, znakovito je da je Miočić pojurio pomoći dječaku čiji je slučaj medijski poznat, a mene bi zanimalo da li išta uplatio za pomoć onoj djevojčici koja je prije par dana otišla u Barcelonu na liječenje.

VL
MI
milecar12
21:42 12.12.2017.

Ne samo da je prevara, nego se na kraju ispostavilo da je razlog zašto je dječak zlostavljan jer potječe iz obitelje koja je pristaša konfederativnih stavova i jer je navodno svoje kolege zvao "crnjo", kontekstom rasista. Dječak ne zaslužuje novac,, nego dom, a roditelji radnike socijalne skrbi i vrlo vjerojatno sud zbog širenja stavova mržnje.

VL
DO
donIvan
18:00 12.12.2017.

Dobije batina u skoli i za njega se skupljaju novci? Razumijem potpora i da ga neto zeli obradovat neki izletom ali za sto se skupljaju novci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.