Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE NOVA MEDALJA?

Stipanović bod do bronce uoči plova za odličja!

Tonči Stipanović
HJS
04.08.2012.
u 16:25

Izvjesno je da će zlato uzeti Australac Tom Slingsby, da će srebro pripasti Cipraninu Pavlosu Kontidesu, dok će se broncu jedriti Stipanović i Mryrgren

Prema privremenim i neslužbenim rezultatima nakon deset jedrenja za Laser Tonči Stipanović je četvrti, jedan bod do bronce. Nakon devet jedrenja Tonči je imao 12 bodova prednosti ispred Šveđanina Mrygrena, međutim u desetom plovu Šveđanin je bio drugi, a naš kormilar 15., što je okrenulo situaciju. Dobra je okolnost što Novozelanđanin Murdoch na petom mjestu zaostaje 18 bodova, što znači da se praktički ne može uključiti u bitku za medalju. Prilično je izvjesno da će zlato uzeti Australac Tom Slingsby, da će srebro pripasti Cipraninu Pavlosu Kontidesu, dok će se broncu jedriti Stipanović i Mryrgren.
Tko prije 6. kolovoza od njih dvojice presiječe ciljnu liniju plova za odličja popet će se na postolje.
 
Ključne riječi

Komentara 1

SM
sredozemna medvjedica
16:44 04.08.2012.

je li ovaj članak pisao netko nadrogiran ili !? zadnja rečenica je fascinantna, kao da ju je izrekao cigan na umoru, a niz netočnih podataka u tekstu bolje je niti ne spominjati...VL ako već želite napisati vijest o nečemu, nađite nekog ko prati taj sport i objavite ju na dan događaja tj.plova umjesto dan kasnije i to na ovakav način! katastrofa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije