Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL NA KONOPCIMA
Povratak na članak

Štimčevu štetu uz Markovićev blagoslov nije moguće nadoknaditi

Štimčeva reforma Prve HNL sa 16 klubova brzo se ispostavila neodrživom. Klubovi su pred bankrotom i zazivaju pomoć premijerke.

Komentari 5

LU
luena
14:07 25.01.2010.

Kad ih je najbolje ignorirat,zasto citas i komentiras...vidi ovo...ako nesto ignoriram ja ne komentiram...ovaj clanak, iako imam sasvim drugacije misljenje o Flaku je u redu. Dc...super si.

VL
MP
M_P_Thompson
12:57 25.01.2010.

Ima Stimac glavu, ali za druge stvari... Onaj tko mu je dozvolio da se mijesa u HR nogomet treba odgovarati... Stimca treba poslati negdje na kaljenje...

VL
LU
luena
13:54 25.01.2010.

Na kaljenje??...na kakvo kaljenje,njega treba protjerat iz sporta opcenito nogometa...!! Taj unisti sve do cega se dokopa...Trpa se tamo gdje mu nije mjesto...Ne budite smjesni, sa Stimcem smo u nogometu samo nahebali.

VL
DC
DC
14:02 25.01.2010.

Ne zna se tko je gori, Flak ili Stimac. Ovakve clanke je najbolje ignorirati.

VL
LU
luena
14:15 25.01.2010.

Mi imamo u HN samo osam klubova za prvu ligu,ostali svwe drugo i trece ligasi...cemu onda Stimceva glupost o ligi sa 16 klubova Sta mu je bilo na umu ,ovih osam klonirat??....Htio je ispast pametniji od ostalih,a Markovic lud pa lud pa ga podrza..moraju obojica otperjat bez povratka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.