Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI U GLASGOW

Štimac: Utakmica sa Škotskom za nas će biti poput treninga

Štimac Mandžukić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
14.10.2013.
u 16:23

– Nismo pod pritiskom. Plasirali smo se u dodatne kvalifikacije tako da će utakmica za nas biti poput treninga – rekao je Štimac po dolasku u Škotsku.

Hrvatska reprezentacija stigla je u Glasgow, gdje je u utorak očekuje utakmica sa Škotskom. Izbornika Igora Štimca dočekali su tamošnji novinari i zamolili za najavu utakmice.

– Nismo pod pritiskom. Plasirali smo se u dodatne kvalifikacije tako da će utakmica za nas biti poput treninga – rekao je Štimac po dolasku u Škotsku.

Koliko mu je važno svladati Škotsku, pitali su novinari Štimca.

– Važno je pobijediti u svakoj utakmici – odgovorio je hrvatski izbornik i otišao.

>> Štimac samouvjereno: Želim Francusku u dokvalifikacijama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije