Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornikova podrška

Štimac: Tudoru želimo što više uspjeha u Hajduku

Štimac Mihajlović (1)
Marko Lukunic/PIXSELL
30.04.2013.
u 09:07

Podsjetimo, Krstičević je otkaz dobio jučer poslijepodne, dan nakon poraza od Rijeke

Odluku da Mišo Krstičević više nije trener Hajduka na svom Facebook-profilu komentirao je i hrvatski izbornik Igor Štimac. Doduše, Štimac se u svom komentaru više osvrnuo na Igora Tudora koji će biti novi trener Hajduka.

"Igor Tudor novi je trener Hajduka!!! Prihvatio je poziv čelnika kluba i odlučio se za samostalni trenerski put. U ime svih članova stožera i igrača reprezentacije Igoru želimo puno uspjeha u budućem radu", napisao je Štimac na Facebooku.

Podsjetimo, Krstičević je otkaz dobio jučer poslijepodne, dan nakon poraza od Rijeke, a Tudor će ga zamijeniti do kraja sezone.

>>Krstičević dobio otkaz u Hajduku, Tudor preuzima prvu momčad!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije