Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPREŠIĆ

Štimac: Sada igramo najbolji nogomet u ligi

'04.12.2009. Zagreb, Hrvatska - Nogometna utakmica 17. kola Prve T-com HNL na stadionu Zapresic. NK Inter - NK Zagreb. Davor Vugrinec (30) i Tomislav Saric (16). Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
05.12.2009.
u 14:18

Trener Intera Borimir Perković upozorio je svoje igrače na sve opasnosti kada Vugrinec primi loptu, no nisu ga poslušali.

Nogometaši Zagreba pobjedom nad Interom u Zaprešiću (3:1) osvojili su prve bodove u gostima u ovogodišnjem prvenstvu. Imali su "pjesnici" u svojim redovima fenomenalnog Davora Vugrinca koji je s dva pogotka presudio Zaprešićanima.

– Rekao sam svojim igračima u poluvremenu koga se treba posebno čuvati u nastavku. Upozorio sam ih da se Vugrinec izvlači na rub šesnaesterca, gdje čeka otpatke jer ima precizan udarac. Nisu me slušali i primili smo treći pogodak. Vugrinec je dokazao da je igrač koji donosi prevagu – rekao je trener Intera Borimir Perković.

Zagrebaši su odmah u 3. minuti pogodili vratnicu, a onda su malo "nestali".

– Poremetili su nas žuti kartoni. Dobila su ih dvojica stopera i morao sam brzo reagirati. Jefthona sam iz veze povukao u obranu, a Oršulić je otišao u veznu liniju. Kada smo se posložili, postigli smo dva gola – rekao je trener Zagreba Igor Štimac.

Dodo je pogotkom u 44. minuti dao nadu domaćinu da u nastavku može do izjednačenja. Čak je Gulić u 58. minuti imao stopostotnu priliku koju nije iskoristio i onda je stigla Vugrinčeva kazna.

– Trenutačno igramo najbolji nogomet u ligi, a Jefthon je u ovom trenutku najbolji stoper HNL-a – zaključio je Štimac.

Ključne riječi

Komentara 4

SP
sportas26
14:55 05.12.2009.

Daj smiri se barabo lopovska....

SR
srnjak
17:16 05.12.2009.

bravo štimac !!!! vidi se da se čovjek kuži u nogomet , i kako od tih solidnih dečki m ože izvući maximum !!! kako su samo pregazili one dinamove zvjezdice... nabijem sve one koji pljuju po njemu i one koji žele uništiti nk zagreb( a vrlo dobro se zna ko se zalaže za to). živjeli mamić i štimac ! živjela Hrvatska !!!!

PE
petrovve
16:31 05.12.2009.

Stico totalno prolupao,...hey glupane da ti nije Vuge bili bi dalje kanta za napucavanje...smiri se sa tvojim izjavama ...ionako ti se svi smiju....Eeee bas si glup!! Uh,sad se svi moraju bojat Stice i Zagreba hahahahaaaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije