Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ STRUKE

Štimac: Poklepović nije nadmudrio Jurčića

Igor Štimac
Marko Lukunić/VLM
25.03.2010.
u 18:31

Bivši Dinamov i Hajdukov trener Josip Skoblar maksimirski je okršaj odgledao i kao skaut Marseillea. Nije baš bio oduševljen viđenim.

- Dinamo se mučio, nije imao kvalitetan protok lopte, sve je to bilo presporo. Nisu plavi uspjeli po bokovima probiti gustu Hajdukovu obranu, nisu stvorili višak igrača pa stoga nisu ni imali previše prilika - rekao je Skoblar i dodao:

- Splićani su, pak, imali više šansi, mogli su čak i ovdje riješiti pitanje pobjednika! No, nedostajalo je mirnoće u završnici, vidi se da nemaju pravog gol-igrača. Na poljudskom uzvratu Hajduk je u prednosti, ne velikoj, ali ipak opipljivoj prednosti. Bit će više prekida za Hajduk, Zagrepčani će biti pod pritiskom kakva sad nije bilo.

Hoće li Hajduk taktički igrati identično ili možemo očekivati goropadne Splićane?

- Bit će to sasvim drukčija utakmica, Hajduk se doma neće ovako gusto braniti, tako da ćemo vidjeti bolju i otvoreniju utakmicu od ove maksimirske. Nadam se da će biti i golova - kaže Skoblar.

Igor Štimac je o srazu Dinama i Hajduka kazao:

– Pohvalio bih suce. Bili su na visokoj razini, s konstantnim kriterijem. Splićani su taktički igrali sjajno, iznimno pokretljivo.

Dinamo je igrao previše sporo, no nije to trenerov problem. Nedostajalo je ritma, iako je to jedna od najbržih utakmica koje sam gledao u HNL-u ove sezone. Poklepović nije nadmudrio Jurčića jer je Kruno i prije susreta kazao kako će Hajduk igrati. Najbolji igrači podredili su kvalitetu kolektivu i to je poanta.

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:25 25.03.2010.

utakmica u jednoj riječi: booooriiiiiiing....... malo su baklje dale živosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije