Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik štimac

Štimac: Plavi neće daleko, a s Vrsaljkom moram razgovarati

Igor Štimac (1)
Slavko Midžor/Pixsell
26.07.2012.
u 01:33

Zašto uvijek drama? Koliko se ja sjećam, lani je nije bilo..., znakovito je rekao Kruno Jurčić

– S obzirom na to da je trijumf stigao u posljednjim sekundama, riječ je o povijesnom trenutku za Dinamo. Plavi nisu odigrali vrhunski, no rezultat je ipak mnogo bitniji. Nadam se, međutim, da će momci pogledati utakmicu i lišiti nas ovakvog stresa u nastavku natjecanja. I shvatiti da bi ovakva razina mogla biti nedovoljna. Borili su se, ali nešto je nedostajalo... – rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je utakmicu gledao u društvu izbornika Igora Štimca. 

>>Čudo(gorec) u Maksimiru! 
Vida spasio sezonu golom u 98.

On je dosad izbjegavao govoriti o kandidatima, no nakon utakmice ipak je bio nešto konkretniji:

– Dinamo je teže od očekivanog prošao, ali Ludogorec je zaslužio ispasti jer je posljednjih pola sata više gledao kako se valjati na terenu, nego se kvalitetno braniti. Dinamo pak s ovakvom idejom neće ići daleko, momčad je djelovala tromo i bezidejno, bez agresivnog pristupa koji bi Bugare otpuhao s terena kad su djelovali zrelo za porciju. Sammir neće ni zaslužiti ni izgubiti poziv na osnovi jednog dvoboja, pred njim je još mnogo utakmica za dokazivanje. Badelj i Vida bili su odlični, Rukavinu treba pohvaliti, a s Vrsaljkom ću ozbiljno razgovarati – znakovito je poručio Štimac.

Komentara 49

KO
kolarjeva3
06:54 26.07.2012.

Štimac je zakon , zaista genij !!

CA
canajrasim
06:09 26.07.2012.

Badelj i Vida bili su odlični >>> Ne znam ,mozda mi trebaju naocale ili nisam gledao istu tekmu kao i Stimac. Badelj je bio jedan od najlosijih igraca na terenu. Od Vide se odbijala lopta kao od daske i nijeje je znao umiriti ( sve se to promjenilo kad su Bugari ostali bez jednog igraca .Ipak Vidi treba dati 10-tku za borbenost

Avatar patkovic
patkovic
11:08 26.07.2012.

mali kovačić je "kratkovidan"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije