Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐEN PONAŠANJEM

Štimac o upadu na presicu: Provokacija 'hrvatskih navijača'

siniša mihajlović,igor štimac
Slavko Midžor/PIXSELL
28.03.2013.
u 09:50

Pravi navijač ne daje sebi za pravo neovlašteno upadati na tiskovnu konferenciju i remetiti njezin tijek. Pravi navijač nikada neće svojim ponašanjem dekoncentrirati vlastitu reprezentaciju, smatra Štimac.

Igor Štimac objasnio je što se dogodilo na presici nakon utakmice s Walesom kada je izbacio navijača koji ga je pitao je li bolje da Sammir nije igrao. Izbornik se javnosti obratio preko Facebook-profila.

"Nakon utakmice u Walesu bio sam neugodno iznenađen pokušajem provokacije nekolicine neidentificiranih osoba koje su (još ne znamo kako) uspjele ući u prostoriju za tiskovnu konferenciju.

Vidim da se sad na mojoj stranici javljaju pojedinci, pod nekakvim čudnim imenima, tražeći od mene objašnjenja i nazivajući spomenute "hrvatskim navijačima"?!

Što se mene osobno tiče, pravi navijač bodri i ljubi svoju reprezentaciju uvijek i svugdje, a ne rješava svoje privatne animozitete na tribinama dok traje utakmica.

Pravi navijač ne daje sebi za pravo neovlašteno upadati na tiskovnu konferenciju i remetiti njezin tijek. Pravi navijač nikada neće svojim ponašanjem dekoncentrirati vlastitu reprezentaciju i umanjivati joj izglede u ostvarenju pobjede.

Još jednom pozdravljam sve Vas koji ste doprinijeli sjajnoj atmosferi na Maksimiru prošlog petka.

Posebno pozdravljam sve Vas koji ste stigli čak do Walesa i bili nam sjajna podrška tijekom čitave utakmice i nadam se da ste svi sretno stigli na svoja odredišta...", napisao je Štimac na Facebook-profilu na kojem ima više od 60 tisuća prijatelja.

>>> Kad Hrvatska igra, Sammir, Štimac i Mamić nisu važni

>>> Evo kako je Štimac izbacio navijača: Tko si ti? Ajde, izlazi van

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije