Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER - ZAGREB 1:3

Štimac: Igramo najbolji nogomet u ligi

Davor Vugrinec
Marko Prpić/Pixsell
04.12.2009.
u 19:01

Nogometaši Zagreba pobjedom nad Interom u Zaprešiću (3:1) osvojili su prve bodove u gostima u ovogodišnjem prvenstvu. Imali su “pjesnici” u svojim redovima fenomenalnog Davora Vugrineca koji je s dva pogotka presudio Zaprešićanima.

- Rekao sam mojim igračima u poluvremenu koga se treba posebno čuvati u nastavku.Upozorio sam ih da se Vugrinec izvlači na rub šesnaesterca gdje čeka otpatke jer ima precizni udarac. Nisu me slušali i dobili smo treći pogodak. Prva dva smo dobili iz pogrešaka,a Vugrinecje samo dokazao da je igrač koji je Zagrebašima donio prevagu - rekao je Borimir Perković, trener Intera.

Zagrebaši su odmah u 3. minuti imali stativu, a onda su malo “nestali” .

- Poremetili su nas žuti kartoni. Dva su dobila dva moja stopera i morao sam brzo reagirati. Jefthona sam iz veze povukao u obranu, a Oršulić je otišao u veznu liniju. Kada smo seposložilipostigli smo dva pogotka -rekao je Igor Štimac, trener Zagreba.

Dodo je pogotkom u završnici poluvremena dao malu nadu domaćinu da u nastavku može do izjednačenja. Čak je Gulić u 58. minuti imao stopostotnu priliku koju nije iskoristio i onda je stigla kazna ujobliku Vugrineca.

- Igramo trenutno najbolji nogomet u ligi, a Jefthon je trenutno najbolji obrambeni igrač u HNL-u - zaključio je Štimac.

Inter - Zagreb 1:3 (Vugrinec 34' i 80', Krstanović 36'/ Dodo 43').

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:12 04.12.2009.

Fabio Capello se dosta zabrinul kada je videl svoju grupu na SP 2010 i njegova izjava za RAI Sport je bila: Ovo su ozbiljni suparnici i trebače se John Terry i Frank Lampard spremiti i dosta trčati. Mi smo se protiv Croatie na naše dvoje utakmice skupili posljednji dan, popili par Budweisera i onda onako na inspiraciju uturili 5 komada zapadnim balkancima. Ovi iz SAD i Slovenije su ozbiljne ekipe iz razvijenih zemalje i biče dosta žustro. Bilo bi našoj Engleskoj reprezentaciji lakše da smo imali neke ozbiljne suparnike u kvalifikacijama a ne samo eksote i pola pijate momčadi koje se međusobno tuku.

OB
-obrisani-
19:28 04.12.2009.

Baš je u tijeku izvlačenje ekipa po grupama za SP 2010. Iz Južne Afrike je došla sjajna vijest za ljubitelje nogometa u HR. Naime reprezentacija Hrvatske neče biti u grupi ni sa Argentinom, ni sa Italijom, ni sa Brazilom i čak ni sa Njemačkom. Reprezentacija Hrvatske če biti u grupi koja se zove grupa \"spokojni ljetni odmor\" zajedno sa Rusijom, Škotskom, Švedskom i Norveškom. Iz Ljubljane i Beograda bivša brača šaljemo u Zagreb čestitke za tu sjajnu izvan World Cup grupu nade, spokojnosti, ljetnoga sunčanja, pitja Ožujskoga i gemišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije