Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi

Bišćan srušio Dinamo! Rijeka nanijela prvi poraz plavima ove sezone

Bišćan srušio Dinamo! Rijeka nanijela prvi poraz plavima ove sezone
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
24.11.2018. u 16:52

U derbiju 15. kola Prve HNL na Rujevici nogometaši Rijeke pobijedili su vodeći Dinamo s 1:0. Ovo je prvi poraz plavih ove sezone u prvenstvu. Strijelac za domaći sastav bio je u 65. minuti Čolak. 

Bišćanu je u ovo drugi derbi otkad je preuzeo klupu Rijeke. U Splitu je Rijeka protiv Hajduka igrala 1:1, a sad je svladao momčad Nenada Bjelice. 

Rijeka - Dinamo
1/16

Plavi su dominirali u prvom poluvremenu te su složili nekoliko dobrih prilika. Najbolju je imao Gavranović u 30. minuti kada je prošao obranu Rijeke i pucao na vrata, ali je Sluga sjajno obranio njegov pokušaj.

I u nastavku su plavi bili bolja momčad. U 54. minuti Olmo je sjajno pronašao Stojanovića. Dinamov branič pucao je na Rijekina vrata, ali Sluga je ponovno bio uspješniji. Nakon što je Dinamo promašio nekoliko dobrih prilika stigla je kazna. Čolak je u 65. minuti zabio za 1:0.

Dinamo u četvrtak gostuje u Istanbulu. U 5. kolu Europske lige plavi, koji su nakon gotovo pet desetljeća osigurali proljeće u Europi, igraju protiv Fenerbahçea.

Poredak: Dinamo 36, Lokomotiva 28, Osijek 27, Rijeka 27, Gorica 26, Hajduk 16, Inter 14, Slaven 13, Istra 9, Rudeš 2.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Komentara 13

GI
gismund
18:51 24.11.2018.

rijeka je sretno dobila, zbog katastrofalne greške obrane dinama kad je jedan igrač dinama izbio loptu u pravcu gola dinama i naravno da je čolak lako zabio...ali bjelica je isto pogriješio što forsira oršića koji daje sve manje, griješi u dodavanjima i treba mu 10 šansi da zabije 1 gol...također i leovac je loš, gori je od rahhamnija kojem to uopće nije primarna pozicija

Avatar petrolio
petrolio
17:55 24.11.2018.

bjelica je glavni krivac za poraz, forsira oršića koji igra jako loše već par utakmica, a rrahmani je za leovca mr. lijevi bek! također, držati na klupi kadziora, koji dirigrirane lopte, dok su u igri 2 visoka napadača budimir i petković je totalni diletantizam. loše je ovo odradio bjelica, jako loše!

MA
Marsijanac
16:55 24.11.2018.

Razbilo im se o glavu ono dodavanje do besvijesti u sirinu. A i onaj Leovac je bio investicijski promasaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije