Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTER – ZAGREB

Stigli Korejci, a Štimac ne želi više darivati u gostima

NK Zagreb
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
03.12.2009.
u 17:54

Posljednju utakmicu ove godine u Zaprešiću Inter igra u petak protiv Zagreba.

– U prvom dijelu sezone pobijedili smo zagrebaše u Kranjčevićevoj s 3:0. Ondašnja i sadašnja momčad i igra Zagreba razlikuju se kao nebo i zemlja. S obzirom na to da opet imamo velikih problema s izostancima igrača, najvažnije je da ne izgubimo – ističe trener Intera Borimir Perković.

Zagrebova trenera Igora Štimca i dalje zabrinjava promjenljiva igra momčadi odnosno to što pjesnici previše lako primaju pogotke.

– Moramo prestati darivati protivnike – kaže Štimac, kojeg je razveselilo što se Krstanović vratio u formu.

U Veslačku ulicu je, kao što je i najavljivano, jučer stigao dvojac iz Sjeverne Koreje. An Il Pom i Jong Il Yu, devetnaestogodišnji vezni igrači koji su trenutačno na provjeri. Sljedećih će mjesec dana ostati u Zagrebu i stručni stožer provjerit će jesu li dovoljno kvalitetni.

Dan nakon utakmice s Interom momčad Zagreba otputovat će u Međugorje gdje će ostati do uzvratne kup-utakmice s Hajdukom. Korejci će ostati u Zagrebu i raditi pod paskom pomoćnog trenera Dražena Madunovića.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vills
19:26 03.12.2009.

liga 16 gdje će se razvijat mladi domaći igrači, ograničit broj stranaca..., bravo štimac, čestitke na dosljednosti. i takvi bi vodili savez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije