Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE NAM LAKŠE
Povratak na članak

Stigle sjajne vijesti za Hrvatsku uoči dvoboja s Mađarima

Mađari su doputovali u Split s brojnim problemima oko sastava. Neće biti junaka naše prve utakmice Matea Patkaia, te Dominika Szoboszlaia i Krisztiana Tamasa, a upitan je i nastup Barnabasa Besea. Patkai je u ožujku ove godine bio strijelac pobjedničkog pogotka protiv Hrvatske (2-1).

Komentari 5

DR
dub@rad
20:55 09.10.2019.

Ako naši budu ušli u utakmicu kako to mi svi očekujemo, onda je SASVIM SVEJEDNO tko je od Mađara došao ili je ostao u Budimpešti. Naprijed Hrvatska!

VL
ER
EroK
22:26 09.10.2019.

Kakve su to sjajne vijesti za Hrvatsku? Mi samo trebamo pokazati tko smo i što smo! Svjetska klasa, zna se!

VL
DE
dektiva
06:39 10.10.2019.

Sjajna vijest?pa neka Mađari sastave repku svih najboljih Mađara cijele planete,ne mogu nas dobit ako damo samo 50%onoga što maksimalno možemo...

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
22:01 09.10.2019.

Što je tu sjajno? Mi trebamo postaviti i igrati svoju igru, tu je ključ uspjeha, a ne neigranje nekih mađarskih igrača.

VL
PR
prajdali100
22:14 09.10.2019.

Kako vam nije jasno !? Sutra,na Poljudu, Mađari nam neće biti nikakav problem.Problem je grupa dobro organiziranih tipova koji nam ne žele dobro a iz nekih razloga Država ne reagira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.