Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE ČETVRTFINALE
Povratak na članak

Stigle prve reakcije na Dinamo iz Villarreala: Modri su ih dobro preplašili

"To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama", izjavio je Villarrealov branič Pau Torres (24).

Komentari 12

FR
freeshooter
16:37 19.03.2021.

Kada pobijediš favorita EL, onda ti preuzimaš ulogu, ti si dobitnik, sada dečki postaju još svjesniji svoje snage i kontinuirane vrhunske gre u EL ove sezone, a naša želja je još jača, zato kažem, žuta podmornica, stiže vam hrvatski torpedo, topimo vas...idemo dalje...ale ale dinamo ale...

VL
Avatar Vlaho
Vlaho
16:51 19.03.2021.

Dobro dobro...što više natpisa u španjolskim medijima o dobrom ždrijebu i super protivniku, samo nas podcijenite i narajcajte bahatlukom...

VL
ON
ON
17:53 19.03.2021.

ponovo smo u podredenoj ulozi.Bravo.To nam odgovara.Tako je i Totenham mislio i ponasao se..Krznaru i,Dinamu,igracima, mogu samo porucit to je super.Vi znate svoj posao,a prognozeri i protivnici neka se raduju,samo do kada.

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:02 19.03.2021.

Samo da sad ne dođe onaj poznati hrvatski problem, "mi smo pobijedili Tottenham, kaj nam ovi mogu?!"...

VL
Avatar tomas_R
tomas_R
19:44 20.03.2021.

Dobro smo se sproveli , sada treba zaboravit Tottenham i sasukat rukave . u prvoj utakmici treba stvorit dobar resultat da bi u drugom susretu bili jos bolji i napredovali u sljedecem kolu. odlican rad stozera.

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
20:00 19.03.2021.

Preplasili ili razveselili? Mislim da bi Viljareal radije igra protiv Balkanske momcadi nego momcadi iz premije lige!

VL
DU
Deleted user
04:08 20.03.2021.

Dinamo u četvrtfinalu Europske lige nisu ocekivali niti Mamici. Prizeljkivali mnogi, ocekivao nitko. Ali tu su, u cetvtfinalu. Bravo i cestitke igracima, stozeru i navijacima. Igrate dvi utekmice cistog bonusa, uzivaj te. Ja, kao Hajdukovac, vam zelim uspjeh i daa Bog da da vas gledamo kao pobjednike i nad Villarealom Sretno. NAPRID NASI

VL
BU
Budak
18:11 19.03.2021.

Pustite to balkansko preserav... Dinamu svaka čast ali pobjeda je iznimka a ne realnost. Kako ne sad su svi “onesvijestili” od straha. Molim vas ..

VL
SO
Sotony
17:09 19.03.2021.

Ocito je dobra para bila na kladionici kad su ih ovi Tottenheim pustili

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.