Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinski sudac odlučio

Stigle kazne: Hajduk pred praznim sjeverom, Andrijašević propušta Dinamo!

Franko Andrijašević
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
23.11.2016.
u 13:50

Hajduk je recidivist, kažnjen je 16. put zbog istog prekršaja (upotreba pirotehnike i poticanje na nasilje i mržnju) pa će jednu utakmicu igrati pred praznim sjeverom.

Disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić-Bekić donio je odluke o kaznama za igrače i klubove iz Prve HNL. Tako je igrač Rijeke Franko Andrijašević suspendiran tri utakmice zbog ponižavanja suca, a zbog toga će, između ostalog, pauzirati i u najvećem derbiju protiv Dinama.

Hajduk je recidivist, kažnjen je 16. put zbog istog prekršaja (upotreba pirotehnike i poticanje na nasilje i mržnju) pa će jednu utakmicu igrati pred praznim sjeverom. Hajduku se zatvara sjeverna tribina zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi na prvoj sljedećoj Kup ili prvenstvenoj utakmici. S obzirom da žalba odgađa izvršenje, ako se Hajduk ne bude žalio, sjever će biti prazan protiv Intera u nedjelju. A ako će se žaliti, onda vjerojatno u zadnjem kolu ove zime kada na Poljudu gostuje - Dinamo.

Uz to, Hajduk je kažnjen novčano, mora platiti 30 tisuća kuna.

Komentara 9

SA
Sampei
13:53 23.11.2016.

zašto tako blage kazne??? hajduk je trebalo kazniti pražnjenjem svih tribina na 2-3 utakmice, a andrijaševića sa bar 6 utakmica jer verbalno nasilje vrlo brzo prerasta u fizičko (napadi na niku kovača, suca marića, na zdravka mamića itd.)

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:51 23.11.2016.

Ma ajde, Poljud treba zatvoriti na duze vrijeme bar 10 godina. Kad nigdje ne bude vise od 100 osoba sta oni u Splitiu glume.

RZ
Rocky.Zg
18:52 23.11.2016.

Hajduk kažnjen jer su navijači vrijeđali mamića kriminalca . Bravo. Umjesto da se pohvale navijači koji su na toj istoj utakmici napravili koreografiju u čast Vukovara, i cijelo prvo poluvrijeme pjevali Moju domovinu i druge domoljubne pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije